۱۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۶:۰۹
کد خبرنگار: 2105
کد خبر: 85615762
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

تسریع در تخصیص ارز درخواست تایرسازی کردستان از وزیر صمت+فیلم

سنندج-ایرنا- تسریع در تخصیص ارز و بازنگری در قیمت گذاری دستوری تایر، مهمترین مطالبه یکی از بزرگترین واحدهای صنعتی کردستان از وزیر صمت است.

به گزارش ایرنا، وزیر صنعت، معدن و تجارت به زودی قرار است به استان کردستان سفر کند و به احتمال زیاد یکی از برنامه های سفر او و هیات همراهش بازدید از یکی از واحدهای تولیدی بزرگ استان در زمینه تولید تایر در شهرک صنعتی دهگلان خواهد بود.

مدیرعامل کارخانه بارز کردستان روز چهارشنبه در نشستی با خبرنگاران استان در شهرک صنعتی دهگلان، اظهار کرد: یکی از نیازمندی های واحدهای تولیدی و صنعتی تخصیص ارز برای تامین مواد اولیه و ماشین آلات است.

کاوه مفاخری ادامه داد: تخصیص و خرید ارز به طور مرتب و در زمان بندی مشخصی انجام نمی شود و همین مشکلاتی را برای واحدهای صنعتی برای تامین نقدینگی ایجاد کرده است و امید می رود فرآیند تخصیص ارز به طور پیوسته و در بازه زمانی مشخص انجام شود.

وی یکی دیگر از مشکلات واحدهای تولیدی در صنعت تایر را قیمت گذاری دستوری خواند و گفت: با وجود اینکه زنجیره ارزش صنعت تایر مشمول قیمت گذاری دستوری نیست ولی تایر شامل آن شده است.

مفاخری با اشاره به اینکه واحدهای تایرسازی با حداقل سود در حال تولید هستند، افزود: با وجود این مسئله و شرایط تورمی جامعه دیگر جذابیتی برای سرمایه گذاری در این صنعت وجود ندارد.

وی بیان کرد: یکی از درخواست های ما از وزیر صمت بازنگری در قیمت گذاری دستوری تایر در راستای بهبود وضعیت تولید در این حوزه و تسهیل در تخصیص ارز است.

تسریع در تخصیص ارز درخواست تایرسازی کردستان از وزیر صمت

مدیرعامل کارخانه بارز کردستان با اشاره به اینکه مهمترین رسالت هر بنگاه اقتصادی استمرار و افزایش تولید است، افزود: میزان تولید این واحد سال گذاشته نسبت به سال ماقبل آن افزایش ۱۱ درصدی داشت.

مفاخری میزان تولید این واحد در سال گذشته را ۴۰ هزار و ۶۲۰ تن با میانگین تولید روزانه ۱۲۱.۳ تن اعلام کرد و گفت: ظرفیت اسمی این کارخانه ۳۶ هزار تن بود که با بهره برداری از فاز نخست توسعه چهار هزار تنی آن میزان تولید به ۴۰ هزارتن افزایش یافت.

وی با بیان اینکه در سال جاری روند افزایش تولید تداوم داشته است، افزود: میانگین تولید روزانه در سال جاری به ۱۲۵ تن رسیده و تاکنون ۳۱ هزار و ۳۳۵ تن تایر تولید شده است و تا پایان سال رکورد تولید را به ۴۲ هزار تن خواهیم رساند.

مفاخری ادامه داد: سال گذشته با الزامات کاهش مصرف برق و محدودیت هایی تامین ارز مواد اولیه سال گذشته مواجه شدیم و امسال هم با همین مسائل روبه رو هستیم ولی با این وجود همچنان افزایش تولید را با اقدامات و برنامه ریزی و تعامل و همکاری دستگاه های ذیربط انجام می دهیم.

وی بیان کرد: افزون بر رشد تولید افزایش تنوع محصول هم مدنظر بوده که در ۲ سال گذشته ۱۵ محصول جدید در بارز استان به بهره برداری رسیده است.

مفاخری با اشاره به اینکه در ۴۵ سایر مختلف در گروه سواری سبک در این واحد تولید می شود، گفت: ۲۴ درصد تایر سبک کشور در سال گذشته در این واحد تولید شده و از این نظر بزرگترین تولیدکننده تایر کشور هستیم.

تسریع در تخصیص ارز درخواست تایرسازی کردستان از وزیر صمت

وی از کسب رکورد بیشترین تولید ماهانه در شهریور امسال، کمترین ضایعات در تاریخ احداث کارخانه و کمترین میزان برگشت محصول از بازار خبر داد و اظهار کرد: این مهم در نتیجه ارائه طرح پیشنهادی در بدنه فنی و اجرای پروژه ای افزایش تولید با انجام کارهای مطالعاتی و تحقیقاتی و ریشه یابی غلت ضایعات. اجرای پروژه تحول دیجیتال و ردیابی آنلاین حاصل شده است.

مدیرعامل کارخانه بارز کردستان میزان بودجه اجرای پروژه فاز نخست توسعه در این واحد ۲ هزار و ۹۴۰ میلیارد ریال و میزان اشتغال آن هم ۵۰ نفر بوده است، افزود: برای اجرای فاز دوم آن به ظرفیت ۱۰ هزار تن هم به ۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال بودجه نیاز است که با اجرای آن برای ۲۰۰ نفر اشتغال ایجاد می شود.

فاز دوم توسعه این واحد تولیدی ۲۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که تا شهریور سال آینده به بهره برداری می رسد.

مفاخری گفت: طرح امکان سنجی فاز سوم این کارخانه‌ها هم با ظرفیت ۱۶ هزار تن در حال تهیه است که در این فاز هم ۲۵۰ نفر نیرو جذب خواهیم کرد.

آغاز استخدام ۲۰۰ نفر نیرو در کارخانه تولید تایر کردستان

وی با اشاره به آگهی استخدامی بر روی سایت این واحد از امروز چهارشنبه بارگذاری شده است، بیان کرد: برای فاز دوم توسعه این واحد در سه رده اپراتور، تکنسین فنی در قالب آزمون و کارشناس هم با ارائه رزومه نیرو جذب می کنیم.

این تولیدکننده کردستانی یکی از تاثیرگذاری های ایجاد هر واحد تولیدی ایجاد اشتغال خواند و گفت: در حال حاضر بیش از یک هزار و ۳۰ نفر از نیروهای بومی منطقه در این واحد مشغول به کار شده اند و با اجرای سه فاز توسعه آن که تا سال ۱۴۰۵ تکمیل می شود ۵۰۰ نفر نیرو دیگر به این تعداد اضافه خواهد شد.

وی از دیگر اثرگذاری وجود واحد تولیدی در هر منطقه ای وجود گردش مالی واحد در بانک های استان دانست و یادآور شد: میزان گردش مالی این واحد در سال گذشته ۴۵ هزار میلیارد ریال بود که امسال پیش بینی می شود به ۶۰ هزار میلیارد ریال برسد.

مفاخری اضافه کرد : هم اکنون با پنج بانک استان کار می کنیم و اگر سال ۱۴۰۱، ۱۰ درصد گردش مالی در بانک های استان انجام می شد با اقداماتی انجام شده این میزان به ۷۰ درصد افزایش یافت.

وی با بیان اینکه سال گذشته امکان صادرات تایر به خارج از کشور آزاد شد، گفت: ۱۰ درصد تولید را می توانیم صادر کنیم ولی از آنجا که تامین نیاز داخلی در اولویت است بنابراین واحد ما به این دلیل اقدام به صادرات نکرده است.

مفاخری به اجرای مسئولیت های اجتماعی این واحد اشاره کرد و افزود: سال گذشته از تیم نوجوانان بسکتبال بانوان حمایت کردیم که توانست مقام سوم کشوری را کسب کنند و جزو برنامه های شرکت تداوم حمایت از تیم های ورزشی است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha