۹۲۷ کارگر در خراسان شمالی از مقرری بیمه بیکاری بهره‌مند شدند  

بجنورد- ایرنا- معاون روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی گفت: ۹۲۷ نفر نیمه نخست سالجاری در استان مشمول پوشش بیمه بیکاری بوده و از مزایای آن بهره‌مند شدند.

قربان نباتیان روز پنجشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: کارگران متقاضی دریافت بیمه بیکاری باید به سامانه bimebikari.mcls.gov.ir.html مراجعه کنند و ثبت نام تنها از این طریق انجام می شود.

وی افزود: نیمه نخست امسال مقرری بیمه بیکاری برای ۱۰۸ نفر از کارگران استان قطع شد، قطع مقرری بیکاری با توجه به شناسایی اشتغال پنهان، حضور نیافتن در کلاس و یا به علت قبول نکردن شغل پیشنهادی اعمال شده است.

وی افزود: در این مدت ۶ نفر از مقرری بگیران آموزش دیده فنی و حرفه ای مشغول به کار شدند و ۶۷ نفر مقرری بگیران نیز از طریق معرفی واحد های متقاضی تسهیلات و خود اشتغالی مشغول به کار شدند.

معاون روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی اظهار کرد: ۱۴۴ نفر از مقرری بگیران نیز امسال برای دریافت آموزش های مهارتی به اداره کل آموزش فنی و حرفه ای معرفی شدند.

بررسی ۵۰۲ پرونده مشاغل سخت

نباتیان درباره بهره مندی کارگران از مزایای مشاغل سخت گفت: ۵۰۲ پرونده در نیمه نخست امسال در کمیته‌های بدوی و تجدید نظر استانی مورد بررسی قرار گرفت و متقاضیان از قانون مشاغل سخت و زیان‌آور بهره‌مند شدند.

معاون روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی اظهار کرد: ۱۳۴۶ عنوان شغلی در ۶ ماهه امسال در کمیته های بدوی و تجدید نظر استان، سخت و زیان آور تشخیص داده شد.

وی افزود: فرد بیمه شده ای که دست کم ۲۰ سال متوالی یا ۲۵ سال متناوب در کارهای سخت و زیان‌آور اشتغال داشته باشد و حق بیمه مدت مزبور را به صندوق پرداخته باشد می‌تواند تقاضای بازنشستگی کند.

معاون روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی اظهار کرد: سابقه پرداخت حق بیمه در کارهای سخت و زیان‌آور به هر میزان، قبل یا بعد از اشتغال در مشاغل عادی به ازای هر سال سابقه یک و نیم سال محاسبه خواهد شد.

به گزارش ایرنا، مشاغل سخت و زیان آور، کارهایی است که در آن عوامل فیزیکی، ‌شیمیایی، ‌مکانیکی و ‌بیولوژیکی محیط کار غیر استاندارد است.

بیش از ۹۰ هزار نفر کارگر در استان خراسان شمالی مشمول قانون کار هستند.

خراسان شمالی در شمال شرق کشور واقع است و ۴۴ درصد از جمعیت آن در مناطق روستایی سکونت دارند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha