به گزارش ایرنا، فرزاد مخلص الائمه روز پنجشنبه در آیین بهرهبرداری از پروژههای مدیریت شهری ساوه اظهار کرد: خدمات شهری، ایمنی شهروندان و خدمات رفاهی از سیاست های مهم وزارت کشور است که از طریق شهرداری های سراسر کشور پیگیری میشود.
وی با اشاره به اینکه شهرداری ساوه در تامین زیرساختهای مورد نیاز شهروندان و فراهم کردن فضاهای تفرجگاهی و رفاهی پیشگام است، افزود: در سفر به ساوه ضمن بازدید از پروژه های مهم شهری چندین پروژه نیز افتتاح و مورد بهرهبرداری قرار گرفت و عملیات اجرایی آغاز چند طرح مهم دیگر آغاز شد.
استاندار مرکزی به افتتاح ایستگاه شماره پنج آتشنشانی شهرداری ساوه با سرمایه گذاری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان با تجهیزات مدرن اشاره و اضافه کرد: یکی از بزرگترین نردبان های آتش نشانی استان مرکزی بطول ۵۶ متر هم در این ایستگاه رونمایی شد و عملیات اجرایی احداث یک پارک بانوان دیگری در نقاط حاشیه ای شهر ساوه آغاز شد. اجرای خط کنارگذر شرقی شهر ساوه نیز با ارزش بالغ بر پنج هزار میلیارد ریال در دست اجراست که تا قبل از پایان سالجاری مورد بهرهبرداری قرار میگیرد.
وی گفت: ساخت نردبان ۶۰ متری آتش نشانی تولید داخل در استان مرکزی طراحی شده و بزودی در مدار تولید قرار میگیرد که مورد تایید سازمان شهرداری های کشور است و با دستور وزیر کشور شهرداری های سراسر کشور این نردبان را از تولید استان مرکزی خریداری خواهند کرد.
مخلص الائمه در ادامه به برخی اقدامات دولت در استان مرکزی اشاره کرد و گفت: بودجه عمرانی استان نسبت به سنوات قبل ۱۰ برابر شده است بطوریکه که در سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ مجموعا بالغ بر ۱۰۶ هزار میلیارد ریال بودجه در حوزه های زیرساختی سلامت، محورهای مواصلاتی، ورزش و حوزه فرهنگی هزینه شده است و به همین میزان اعتبار هم در حوزه شهرداریها و دهیاریهای استان از محل مالیات بر ارزش افزوده هزینه شده است.
وی گفت: بودجه عمرانی هزینه شده در استان طی دو سال گذشته معادل با ۳.۳ کل ۶ سال گذشته و ۱۰ برابر سنوات گذشته است که شتاب در اجرای پروژهها و اتمام طرح های نیمه تمام و ناتمام را در پی داشته است.
استاندار مرکزی افزود: در حوزه راههای بین شهری و محورهای مواصلاتی نیز راهداری و راهسازی تقریبا معادل ۱۰ الی ۱۲ سال گذشته اعتبار لازم هزینه کرده است. در حوزه درون شهری نیز پروژه های بزرگ سنواتی نظیر کنارگذر شرقی ساوه که مدت زیادی است عملیات اجرایی آن آغاز شده بود شتاب گرفته و به عنوان دومین پروژه عمرانی مدیریت شهری تاریخ استان بعداز میدان امام خمینی (ره) اراک است و در مجموع روند توسعه پرشتاب و البته با گذشته کاملا غیرقابل مقایسه است.
استاندار مرکزی در ادامه با اشاره به حمله موشکی به رژیم صهیونسیتی با اشاره به اینکه قدرت دفاعی جمهوری اسلامی ایران موجب غرور و عزت ملت ایران است، گفت: در شهریورماه سال ۱۳۲۰ در مقاطع مختلف کشور ایران از نقاط مختلف مورد هجوم قرار گرفت و نهایتا ایران به اشغال درآمد و رژیم پهلوی نتوانست در برابر این تجاوز مقاومت کند.
وی افزود: اما امروز قدرت بازدارندگی نظام اسلامی که محصول دوران هشت سال دفاع مقدس است موجب شده که در برابر زورگویان و مستکبران عالم ایستادگی کرده و نیروهای مسلح اجازه تعرض به این کشور را نمیدهند.
حجتالاسلام محمد سبزی نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی هم در این ایین اظهار کرد: پیروزی مقتدرانه سپاه و سایر نیروهای مسلح در حمله موشکی به مواضع رژیم اشغالگر قدس نشان از اقتدار و عظمت نظام اسلامی در صیانت از این مرزوبوم دارد.
وی افزود: حمله موشکی به اسراییل دل تمامی آزادیخواهان جهان را شاد و رژیم صهیونسیتی که مانند سگ هار در منطقه جنگ افروزی میکند را خار و ذلیل کرد. حمله موشکی با برنامه ریزی دقیق مواضع رژیم صهیونسیتی را هدف قرار داد و این یک پیروزی بزرگ است اما رسانه های وابسته به مستکبران عالم دست به سانسور این موفقیت و دستاورد بزرگ زدند. امروز دوست و دشمن اذعان دارند که جمهوری اسلامی ایران ام القرای جهان اسلام است و به ابرقدرتی تعیین کننده در معادلات بین المللی تبدیل شده است.
نماینده ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: امروز اولویت و نیاز اصلی شهر ساوه احداث کمربندی است تا مانع از ورود وسایط نقلیه سنگین به داخل شهر شده و شاهد کاهش ترافیک و سوانح رانندگی باشیم و تعریض راه دسترسی ساوه به شهر صنعتی، بهرهبرداری از شهرک صنوف مزاحم، افزایش سرانه فضای سبز و ورزشی از دیگر اولویت های ساوه است.
حجتالاسلام سبزی با اشاره به اینکه در اجرای پروژه های عمرانی مورد نیاز شهروندان باید از ظرفیت خیرین استفاده کرد، افزود: اعتبارات دولتی کفاف نیازهای شهر ساوه به عنوان دومین شهرستان استان را نمیدهد که لازم است علاوه بر تزریق بیشتر اعتبارات دولتی مجمع خیرین فرهنگی و ورزشی در ساوه راه اندازی شود که اساسنامه آن نیز نوشته شده و باید هرچه سریعتر فعالیت خود را آغاز تا بتوان با استفاده از این ظرفیت و برخوردار از منبع درآمدی خوبی با مشارکت خیرین و مدیران صنایع شهر صنعتی کاوه نیازهای مهم شهر ساوه در این حوزه را برطرف کرد.
وی بیان کرد: افزایش سرانه فضای فرهنگی و ورزشی در ساوه موجب خواهد شد که این شهرستان میزبان برگزاری رویدادها و مسابقات ملی و بینالمللی با توجه به ظرفیت و مزیتهایی که دارد، شود.
شهردار ساوه نیز گفت: در جریان سفر استاندار مرکزی به ساوه پروژه های شاخص عمرانی نظیر ایستگاه شماره پنج آتش نشانی ساوه با تجهیزات کامل به عنوان بزرگترین ایستگاه آتش نشانی شهر ساوه، نردبان ۵۶ متری آتش نشانی بوستان انار، افتتاح و کلنگ زنی پارک بانوان با اعتبار بالغی بر ۱۰ هزار میلیارد ریال انجام شد.
رضا مصباحی افزود: احداث کنارگذر شرقی ساوه به عنوان بزرگترین پروژه عمرانی تاریخ این شهر که مطالبه جدی شهروندان است در حال تکمیل شدن است و نردبان ۵۶ متری آتش نشانی ساوه نخستین نردبان هیدرولیکی است که در استان مرکزی مورد بهرهبرداری قرار میگیرد تا در ساختمان ها و آپارتمان های مرتفع برای ایمنی و امنیت شهروندان بکار گرفته خواهد شد.
شهردار ساوه گفت: کنارگذر شرقی ساوه با عنوان کنارگذر امام علی( ع)تاکنون پنج هزار میلیارد ریال هزینه در بر داشته است و با توجه به اینکه احداث کنارگذرها وظیفه شهرداری ها نیست اما بروز خسارات مالی و جانی به شهروندان میشود مدیریت شهری برای احداث آن ورود کرده است و به نظر میرسد برای بهره برداری از این کنارگذر همراه با کنارگذر جنوبی بیش از پنج هزار میلیارد ریال دیگر اعتبار نیاز داشته باشد.
نظر شما