دکتر مرتضی فغانی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این بازه زمانی ۱۹۸ بازدید از مجموعههای فعال در حوزه دندانپزشکی صورت گرفت که نتیجه آن منجر به صدور ۱۱۰ اخطار کتبی، ۱۵ مورد پلمب، ۱۰ مورد معرفی به مرجع قضایی و ۱۱ مورد معرفی به تعزیرات حکومتی شده است.
وی بیان کرد: ۶ مورد از مراکز متخلف در حوزه دندانپزشکی مجوز ساخت دندان مصنوعی داشتهاند، اما در کنار انجام کار دندانسازی اقدام به خدمات تخصصی دندانپزشکی نظیر کشیدن، پرکردن، لمینت، ترمیم، زیبایی، ارتودنسی و ایمپلنت کرده بودند.
سرپرست امور دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: ۹ مورد مربوط به مداخلهگران سلامت در حوزه دندانپزشکی بوده است، به طوریکه در یکی از این موارد ۲ بانوی متخلف به نامهای «آمنه و عاقله» که اتباع غیرمجاز هستند، با ایجاد مطب و تجهیزات کامل بدون مهارت، مجوز و تخصص لازم، اقدام به فعالیت غیرقانونی در حوزه دندانپزشکی کرده بودند.
دکتر فغانی گفت: از مردم تقاضا داریم که برای دریافت خدمات دندانپزشکی به مطبها، درمانگاهها، کلینیکها، بیمارستانهای فعال و مجاز در این حوزه مراجعه کنند و از حضور در محلهای زیرزمینی و فاقد تابلو خودداری کنند تا از بروز مشکلاتی همچون بیماریهای عفونی، ایدز، هپاتیت و خونریزیهای داخلی بهدور باشند.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۷ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه، نیشابور و دانشکده علوم پزشکی تربتجام است.
نظر شما