چالش برگزاری انتخابات در دو ایالت مهم در آمریکا در پی طوفان هلن

تهران-ایرنا- تارنمای هیل نوشت: تبعات طوفان هلن، موانع جدیدی را برای رای‌دهندگان و مقام‌های انتخاباتی در دو ایالت جورجیا و کارولینای جنوبی که نقش سرنوشت سازی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا دارند، ایجاد کرده است.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا، این رسانه آمریکایی در گزارشی که ضعف زیرساخت های آمریکا را در مواجهه با بلایای طبیعی برجسته می کند، افزود: تبعات طوفان هلن، روند انتخابات در دو ایالت مهم و محل نبرد در آمریکا را با تهدید اختلال مواجه کرده است.

سیل، وضعیت طوفانی و قطع برق بسیاری از ساکنان مناطق طوفان زده را بی خانمان کرده و باعث اختلاف در ارائه خدمات پستی و مقامات انتخاباتی در سراسر این دو ایالت جنوب شرقی آمریکا شده است. تبعات این اختلال می تواند رای گیری زودهنگام و از طریق سامانه های پستی را پیچیده و دشوار کند و باعث دلسرد کردن رای دهندگان از مشارکت در انتخابات شود.

مایکل مورلی استاد حقوق در دانشگاه ایالتی فلوریدا که در زمینه انتخابات در شرایط اضطراری و بلایای طبیعی مطالعه می کند گفت: طوفان هلن «موانع جدید مهم و غیرمنتظره ای را درانتخابات» ایجاد کرد. طوفان موانع غیرمنتظره ای را برای مقامات انتخاباتی به بار آورد و فشار بیشتری را بر سامانه های اداری انتخاباتی وارد کرد.

بر اساس گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، طوفان هلن هفته گذشته مناطق جنوب شرقی آمریکا را با باران های شدید، تندباد و سیل در نوردید و باعث قربانی شدن بیش از ۲۰۰ نفر شد. تقریبا نیمی از جان باختگان طوفان اخیر در آمریکا از ساکنان کارولینای شمالی هستند. بسیاری از ساکنان مناطق طوفان زده در روزهای گذشته بدون آب و برق بودند و نیروهای امدادی همچنان در حال کمک رسانی برای افرادی هستند که در ویرانی های ناشی از طوفان ناپدید شده اند.

کارن برینسون بل مدیر اجرایی ستاد انتخابات کارولینای شمالی گفت: خرابی ها بی سابقه هستند و این سطح از تردید در آستانه روز انتخابات ناامید کننده است.

بر اساس داده های جمع آوری شده توسط مایکل بیتزر استاد سیاست و تاریخ در کالج کاتاوبا در این ایالت، تقریبا ۱۷ درصد از رای دهندگان واجد شرایط در کارولینای شمالی در مناطق طوفان زده هستند که تقریبا ۱.۳ میلیون نفر رای دهنده را تشکیل می دهند.

کارولینای شمالی و جورجیا دو ایالت به اصطلاح محل نبرد در رقابت های بین کاملا هریس معاون جو بایدن و دونالد ترامپ رئیس جمهوری پیشین آمریکا هستند و ناظران معتقدند که اختلال های ناشی از طوفان هلن می تواند در روند این رقابت تنگاتنگ اختلال ایجاد کند.

تازه ترین نظرسنجی تارنمای هیل و موسسه دیسیژن دسک نشان می دهد که ترامپ با تنها چند در رصد اختلاف در هر دو این ایالت ها از هریس جلوتر است. در فلوریدا ایالتی که دموکرات ها نسبت به تغییر حمایت از نامزد جمهوریخواه به رقیب دموکرات خوشبین هستند، و این ایالت هم در معرض طوفان بوده است، ترامپ با دو درصد فاصله پیشتاز است.

ترامپ در انتخابات سال ۲۰۱۶ در هر دو ایالت پیروز شد. در انتخابات سال ۲۰۲۰ وی توانست حمایت رای دهندگان در ایالت کارولینای شمالی را کسب کند اما بایدن در جورجیا پیروز شد.

جان گاسپر استادیار اقتصاد در دانشگاه کارنگی ملون نیز گفت: رئیسان جمهوری مستقر ممکن است گاهی به خاطر اتفاقاتی که خارج از کنترل آنها است و در شرایط بروز فاجعه، در پای صندوق های رای «مجازات» شوند. اما بلایای طبعیی همچنین می توانند آزمون مثبتی برای رهبری سیاستمداران و مقامات دست اندرکار باشد و واکنش قوی گاهی می تواند به آنها در انتخابات «پاداش» دهد.

ترامپ و هریس و بایدن رئیس جمهوری آمریکا در روزهای اخیر از مناطق طوفان زده در جنوب شرق آمریکا بازدید کرده اند. کاخ سفید ۴۵ میلیون دلار کمک برای مناطق تحت تاثیر طوفان اختصاص داده است. با این حال به گفته مورلی استاد دانشگاه فلوریدا، مسئله انتخابات یکی از ابعاد نیاز به بازسازی و احیا در مناطق آسیب دیده است. تلاش ها برای برق رسانی، نجات جان انسان ها بالافاصله بعد از وقوع چنین بلایایی به اندازه انتخابات و حتی بیشتر از آن اهمیت دارند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha