به گزارش روز دوشنبه ایرنا و به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرگرد «محسن بابایی» بیان کرد: در پی شکایتی مبنی بر کلاهبرداری با تبلیغات دروغین درپیام رسان تلگرام با وعده سود دهی بالا در حوزه رمز ارزها ، موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.
وی ادامه داد: شاکی در اظهارات اولیه خود بیان داشت چندی پیش در یکی از گروه های تلگرامی با فردی که خود را متخصص در زمینه سرمایهگذاری رمز ارز معرفی کرده بود آشنا شدم و وی به بهانه سرمایهگذاری با سود چند برابری در کمترین زمان مبلغ ۳۰۰ میلیون ریال از من کلاهبرداری کرد و دیگر پاسخگوی بنده نیست.
رییس پلیس فتا کیش با بیان اینکه کارشناسان با اقدامات فنی و تخصصی موفق شدند متهم را شناسایی و با هماهنگی قضایی وی را دستگیر کنند، اضافه کرد: طی بررسیهای بیشتر مشخص شد متهم با ایجاد ربات تلگرامی و لینک های جعلی، اقدام به کلاهبرداری میکرده است؛ متهم پس از با مواجهه با مستندات و ادله دیجیتالی لب به اعتراف گشود و هدف از این کار را درآمدزایی عنوان کرد.
وی با اشاره به اینکه این پرونده ۱۰ قربانی داشت، بیان کرد: با بررسی فنی سامانه های رایانه ای و مخابراتی متهم تعداد ۱۰ قربانی نیز به ارزش مبلغ کلاهبرداری به میزان ۲ میلیارد ریال در سایر استانهای کشور شناسایی شد.
سرگرد بابایی از شهروندان خواست به منظور پیشگیری از هرگونه دغدغه نسبت به خرید رمز ارز و نگهداری آن در کیفهای الکترونیکی خود، در وهله نخست دانش و آگاهی خود را در این حوزه افزایش داده و هرگز فریب تبلیغات اغوا کننده در فضای مجای را نخورند.
وی ادامه داد: همچنین در خصوص کیف پول های دیجیتال نیز از ذخیره رمزهای عبور و نام کاربری ۱۲ کلمهای بر روی گوشیهای خود خودداری کرده و در تراکنشهای انتقال از صرافیها، از رمزهای یک بار مصرف ایمیلی استفاده کنند.
به گزارش ایرنا، کیشوندان میتوانند در صورت برخورد با هرگونه مورد مشکوک و یا مجرمانه در فضای مجازی میتوانند آن را از طریق وب سایت پلیس فتا به نشانی اینترنتی www.fata.gov.ir و یا با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ با کارشناسان پلیس فتا در میان بگذارند.
نظر شما