به گزارش خبرنگار ایرنا، سجاد ده ده جانی روز چهارشنبه در نشست خبری، افزود: با ورود این سازمان به سوء جریان ها ۲۳۶ فقره پیشنهاد لازم الاجرا داده شده است.
وی یادآور شد: بر این اساس برای ۶ نفر محکومیت کیفری و برای ۴۳ نفر محکومیت اداری گرفته شد.
ده ده جانی تعداد ورود بازرسی کل استان به سوء جریانات را طی سال گذشته ۲۲۱ فقره بیان کرد و اظهار داشت: در این پرونده ها نیز ۵۵۰ فقره پیشنهاد لازم الاجرا داده شد.
وی اختلاس، ارتشا، تحصیل مال نامشروع، تضییع اموال و وجوه دولتی، تصرف غیر قانونی و اخلال در امور اقتصادی را از جمله جرایم مطرح برای پرونده های تعیین تکلیف شده در این سازمان بیان کرد.
ده ده جانی، اخذ تعهد کتبی، اخراج از دستگاه، انفصال موقت و دایمی از خدمات دولتی، تنزیل یک یا دو گروه شغلی، توبیخ کتبی با درج در پرونده، جزای نقدی، حبس، رد مال، شلاق و کسر حقوق، ممنوعیت انتصاب در پستهای حساس و مدیریتی را از جمله محکومیتهای اعمال شده در پرونده های تخلف در استان بیان کرد.
وی با بیان اینکه اجرا نشدن پیشنهادهای سازمان بازرسی پیگرد قانونی دارد، تصریح کرد: رویکرد این سازمان دستگیری و نه مچ گیری و پیشگیری از جرایم است.
ده ده جانی، سازمان بازرسی کل را نقطه اتکای مسوولان دانست و گفت: ورود به موقع این سازمان به برخی سوء جریانها موجب جلوگیری از تضییع اموال و وجوه و پیشگیری از آسیب به بیت المال میشود.
وی با تاکید بر اینکه خبرنگاران باید مطالبهگر باشند و حق مردم را از مسوولان بخواهند، افزود: بر اساس قانون انتشار و دسترسی به اطلاعات آزاد، جوابگو نبودن مسوولان به خبرنگاران بر اساس قانون از سوی سازمان بازرسی قابل پیگیری است.
نظر شما