به گزارش ایرنا از اعلام روز چهارشنبه روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان تهران، محمد رستگاری در بازدید با حضور رئیس مرجع قضائی شهرستان ری و مسئولان محلی از شهرک های صنفی کاوه و بهارستان این شهرستان اظهار داشت: کشوری که صنعت مناسب نداشته باشد عموما محیط زیست مناسب هم ندارد و در واقع این یک موضوع ۲ طرفه است.
وی اظهار داشت: توسعه در کشور مهم و اساسی بوده ولی باید مشروط به شرایطی باشد تا کاهش مشکلات محیط زیستی در اولویت قرار گیرد و الزامات قانونی در این زمینه هم رعایت شود.
این مسئول خاطرنشان کرد: مشکلات زیرساختی شهرکهای صنعتی و مجتمعهای صنفی نافی مسئولیت واحدهای مستقر درخصوص رعایت الزامات محیطزیستی نبوده و این واحدها میتوانند با تعامل و برنامهریزی لازم مشکلات محیط زیستی موجود را مرتفع کنند.
رستگاری ادامه داد: در مجوزهای صادره از سوی محیط زیست برای این شهرک ها و واحدهای مستقر در آن بر ضرورت اتخاذ تمهیدات لازم به منظور کنترل و رفع آلایندگی پساب و دستیابی به استانداردهای لازم تاکید شده و این موضوعات تا حصول نتیجه باید پیگیری شود.
وی تاکید کرد: واحدهای صنعتی و صنفی درخصوص شیوه مدیریت پساب و رفع آلودگی موجود مختار بوده و برای محیط زیست رعایت الزامات و دستیابی به استانداردهای ملاک عمل مطابق قانون کافی خواهد بود.
مشاور مدیرکل و رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ری با بیان اینکه محیط زیست نیز برای تحقق این موضوع با بخش صنعت و اصناف همراهی خواهد داشت، افزود: تعامل مدیران واحدهای صنعتی و صنفی با محیط زیست در راستای رعایت الزامات محیط زیستی، حلال بسیاری از معضلات حال و آینده خواهد بود.
رستگاری یادآور شد: در این بازدید بر احداث سیستم تصفیه خانه فاضلاب مجتمع صنفی بهارستان و نیز ارتقای سامانه تصفیه خانه فاضلاب شهرک صنفی کاوه تاکید شد.
به گزارش ایرنا، شهرستان ری با برخورداری از ۵۶ اتحادیه توزیعی، تولیدی و خدماتی و ۱۰ هزار واحد صنعتی و صنفی از جمله شهرک صنعتی شمس آباد، کارخانه سیمان و کارگاه های تولیدی و خدماتی اعم از سنگ بری، شیشه و سفال، آجرپزی، کارگاه قالیبافی و قالیشویی، کشتارگاه دام و طیور به عنوان قطب کار و تولید در پهنه جنوب تهران مطرح است.
شهرستان ری (به مرکزیت شهرری) در حدود یک میلیون نفر جمعیت دارد و در جنوب تهران واقع شده است.
نظر شما