۲۳ مهر ۱۴۰۳، ۹:۱۱
کد خبر: 85626426
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۵۰ فقره انشعاب غیرمجاز آب در مازندران شناسایی شد

ساری - ایرنا - مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران از شناسایی ۵۰ فقره انشعاب آب غیرمجاز در سطح این استان خبرداد.

بهزاد برارزاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه این تعداد انشعاب آب غیرمجاز با دریافت گزارش مردمی تنها در ۲ ماه گذشته در سطح استان شناسایی و جمع آوری شده است، اظهار کرد: در ۶ ماه نخست امسال در مجموع ۷۴ هزار و ۴۳۰ مورد تماس مردمی با سامانه "۱۲۲" شرکت آب و فاضلاب مازندران برقرار شد.
وی تصریح کرد: از این تعداد، ۴۳ هزار و ۴۵۵ مورد تماس مربوط به اتفاقات و حادثه آب، ۲۶۸ مورد در خصوص کیفیت آب، ۳۴۱ مورد هم حادثه فاضلاب بود و بقیه تماس ها نیز نیاز به راهنمایی داشتندکه توسط کارشناسان مرکز ثبت و پاسخ مناسب ارائه شد.
وی با بیان اینکه در ۶ ماه نخست امسال پنج هزار و ۵۳۰ مورد تماس مردمی با سامانه "۱۲۲" در ارتباط با دریافت گزارش قطعی و کمبود آب بوده است، خاطرنشان کرد: کارشناسان این بخش، درخواست هایی که توسط اپراتورهای سامانه در بخش پیگیری ثبت شده است را پاسخ می دهند و با رابطین ۱۲۲ امور به صورت شبانه روزی در تماس هستند تا در صورت شکایت مشترک و یا انجام نشدن حادثه آن را پیگیری و نتیجه حاصله را در سیستم ثبت کنند.
وی گفت: در همین راستا کارشناسان بخش پیگیری بیش از یکهزار و ۷۰۰ مورد حادثه را در ۶ ماهه نخست سالجاری پیگیری کردند.

۵۰ فقره انشعاب غیرمجاز آب در مازندران شناسایی شد
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران اظهار کرد: در حال حاضر در بخش آب ۲۲ امور در سطح استان با ۶۴ شهر و ۲۹۱۸ روستا به این مرکز متصل هستند و بقیه روستاها در صورت زیر پوشش قرار گرفتن در سامانه "۱۲۲" ثبت خواهند شد.
برارزاده یادآور شد: در بخش فاضلاب نیز شهرهای ساری، جویبار، بابل، بابلسر، نوشهر، چالوس و شهرک یثرب قائمشهر که دارای تصفیه خانه فاضلاب شهری هستند به این مرکز متصل هستند.
وی ادامه داد: در سامانه ۱۲۲، نظرسنجی به صورت پیامکی در صورت پایان کار حادثه، با ارسال پیامک به شماره همراه مشترک نیز انجام می شود و روزانه به صورت تصادفی ۱۰ درصد حوادث انتخاب و با مشتریان تماس گرفته می شود.
وی گفت: در همین راستا در نیمه نخست سالجاری، ۲ هزار و ۷۴۴ مورد مشترک به پیامک نظرسنجی پاسخ داده شد که از این تعداد، یکهزار و ۵۳۶ مورد پاسخ عالی، ۳۷۱ مورد خوب، ۱۴۳ مورد متوسط، ۲۷۴ مورد ضعیف و ۴۲۰ مورد هم عدم مراجعه را اعلام کردند.
مدیرعامل شرکت آبفای مازندران افزود: سامانه ارتباط با مشتریان شرکت آب و فاضلاب مازندران به شماره "۱۲۲" به صورت شبانه روزی آماده دریافت هرگونه گزارش مردمی است.
برارزاده، سرانه تولید آب شهری در هر شبانه روز برای هر شهروند مازندرانی در مناطق شهری را ۲۰۰ و در مناطق روستایی را نیز ۱۷۱ لیتر عنوان کرد و افزود:‌ از این میزان شهروندان در هر شبانه روز ۱۴۰ تا ۱۵۰ لیتر و در مناطق روستایی نیز ۱۲۰ تا ۱۳۰ لیتر آب مصرف می‌کنند که این میزان بیشتر از حد استاندارد است.

برابر آمارها، حدود ۱۲ درصد آب اشامیدنی استان از آب سطحی و ۸۸ درصد از آب زیرزمینی یعنی ۷۴۰ حلقه چاه و ۳۷۳ چشمه تامین می شود، که در زمان بارندگی با کدورت آب و زمان قطع برق با خرابی پمپ ها مواجه می شویم که این چالش نشان می دهد باید بیشتر به سمت استفاده از آبهای سطحی برویم.

استان مازندران افزون بر سه هزار روستای بالای ۲۰ خانوار دارد. منابع آبی این استان از ۷۲۰ حلقه چاه، ۳۵۳ دهنه چشمه و سد با ظرفیت تولید و استحصال ۵۲۲ میلیون مترمکعب، تامین می‌شود.

شرکت آب و فاضلاب مازندران یک میلیون و ۱۰۲ هزار مشترک را در ۵۸ شهر و یکهزار و ۶۷۸ روستا زیرپوشش دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha