«ابراهیم محمدیمنش» روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: تاسیس سه دانشکده جدید به ویژه دانشکده بینرشتهای در راستای افزایش تعداد دانشجویان انجام شد و در همین رابطه امسال مجوز ۱۲ رشته جدید را نیز برای دانشگاه اخذ کردیم.
وی افزود: این رشتههای جدید شامل دکترای شیمی فیزیک، کارشناسی ارشد علم داده، هوش مصنوعی و رباتیک، شیمی کاربردی، شیمی تجزیه، زیست فناوری، حقوق کیفری و جزا، مهندسی راه و ترابری، علوم قرآن و حدیث، مدیریت آموزشی و مطالعات علوم قرآن و حدیث و کارشناسی مشاوره است.
رئیس دانشگاه ملایر ادامه داد: در حال حاضر بیش از پنج هزار دانشجو در ۹۵ رشته تحصیلی شامل ۱۳ مقطع دکترا، ۵۰ رشته کارشناسی ارشد و ۳۲ رشته در مقطع کارشناسی در قالب هفت دانشکده عمران و معماری، فنی و مهندسی، علوم ریاضی و آمار، ادبیات و علوم انسانی، منابع طبیعی و محیط زیست، علوم پایه، کشاورزی و پژوهشکده انگور و کشمش مشغول به تحصیل هستند.
محمدیمنش بیان کرد: دانشگاه ملایر با داشتن بیش از ۱۸۰ عضو هیات علمی فعال و ۱۵۶ یاور علمی توانمند، محیط علمی و پژوهشی مناسبی را برای تحصیل و آموزش دانشجویان فراهم آورده است.
وی با اشاره به ایجاد بسترهای مناسب برای تحصیل دانشجویان در سالتحصیلی جدید، ادامه داد: این دانشگاه هم اکنون دارای یک آزمایشگاه مرکزی مدرن و مجهز و بیش از ۶۰ آزمایشگاه، کارگاه و سایتهای کامپیوتری عمومی و تخصصی در دسترس اعضای هیات علمی و دانشجویان مقاطع مختلف است و به محققان و سایر مراکز آموزشی نیز خدمات میدهد.
فعالیت بیش از ۱۸۰ عضو هیات علمی در دانشگاه ملایر
رئیس دانشگاه ملایر با بیان اینکه این مرکز آموزش عالی با هدف معرفی دانشگاه الگو برای تربیت نیروهای متعهد، متخصص و کارآمد و رشد و توسعه متوازن علمی و پژوهشی، از سال ۱۳۸۴ رسما فعالیت خود را آغاز کرد، گفت: دانشگاه ملایر دستاورد ۲ دهه انقلاب اسلامی است که در مدت کوتاهی به نمود علمی این شهرستان تبدیل شد.
محمدیمنش یادآور شد: سال ۱۴۰۱ دانشگاه ملی ملایر با صدور مجوز هیات امنا به عنوان بالاترین رکن دانشگاه و هیات ممیزه به عنوان رکن علمی دانشگاه توسط وزیر علوم وقت، استقلال یافت.
به گفته وی؛ در رتبهبندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC، دانشگاه ملایر عنوان برترین دانشگاه جوان کشور را کسب کرد و با اخذ مجوز پذیرش دانشجویان بینالمللی، نسبت به پذیرش دانشجو از کشورهای مختلف دنیا اقدام کرده است.
رئیس دانشگاه ملی ملایر بیان کرد: در سالهای اخیز به منظور رفع نیازهای کشور و تربیت نیروی ماهر و کارآمد و در راستای ارتقای جایگاه دانشگاه، اقدامات شاخصی همچون تدوین سند راهبردی دانشگاه، اجرای طرح تحول آموزش عالی و کسب مجوز سه دانشکده برنامهمحور انجام دادیم.
محمدیمنش افزود: علاوه بر این، در راستای تقویت ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت، مرکز رشد و نوآوری مشترک با پارک علم و فناوری استان را راهاندازی و تفاهم نامههای متعددی با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، وزارت صمت، نیرو و سازمان انرژی اتمی منعقد کردیم.
سرانه ورزشی دانشجویان در دانشگاه ملایر بیش از یک مترمربع است
وی یادآور شد: دانشگاه ملایر با داشتن خوابگاههای ملکی که بنابر اظهارات وزارت علوم، جزء خوابگاههای برتر کشور است، از ظرفیت مناسبی برای اسکان دانشجویان برخوردار است و دارای دو مجموعه غذاخوری با تجهیزات و فضای مناسب است.
رئیس دانشگاه ملایر گفت: این دانشگاه با داشتن سرانه فضای ورزشی بیش از یک مترمربع برای هر دانشجو، دارای سالنهای چند منظوره و سالنهای بدنسازی، کشتی و رزمی، تنیس روی میز، خانه شطرنج و ۲ زمین چمن مصنوعی فوتسال و زمینهای ورزشی روباز است.
محمدیمنش اضافه کرد: معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ملایر با ۲۶ انجمن علمی دانشجویی و ۱۱ کانون فرهنگی، اجتماعی و مذهبی، بسیج دانشجویی، هیات منتظران ظهور و تشکلهای اسلامی، اقدامات خوبی را تاکنون رقم زده و عناوین کشوری کسب کرده است.
وی یادآور شد: تاکنون پروژههای عمرانی همچون مرکز همایشهای شهید حیدری، سرای دانشجویی حضرت معصومه(س)، سالن جلسات شهید سیدابراهیم رئیسی، مرکز پایش تصویری شهید خداداد، لابراتورا زبان و مرکز تحقیقاتی پرورش طیور تکمیل و افتتاح شده است.
به گزارش ایرنا؛ دانشگاه ملی ملایر در چهار کیلومتری محور ملایر به اراک واقع شده و بیش از پنج هزار دانشجو در ۹۵ رشته تحصیلی مشغول به تحصیل هستند.
نظر شما