بجنورد- ایرنا- مدیرگروه بهبود تغذیه دانشگاه علومپزشکی خراسانشمالی با اشاره به نقش کامل در پیشگیری از بیماری های شایع استان، گفت: مصرف غلات کامل ارتباط مستقیمی با کاهش میزان بیماریهای مزمن مانند بیماریهای قلبی عروقی، گوارشی، برخی از بیماریهای سرطان و دیابت دارد.
اخبار مرتبط
-
رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه
نان کامل در پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر موثر است
کرمانشاه- ایرنا- رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره…
-
فوق تخصص جراحی قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی سبزوار:
آموزش، مطمئنترین راه پیشگیری از بیماریهای قلبی است
سبزوار- ایرنا - فوق تخصص جراحی قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: مهمترین و مطمئنترین…
-
۵۶ پرونده تخلف نانواییهای خراسان شمالی رسیدگی شد
بجنورد-ایرنا- معاون بازرسی و حمایت از مصرفکنندگان اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسانشمالی…
نظر شما