به گزارش ایرنا ، ماریا خویشدوست روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: طرح تشویق واحدهای صنفی باعث ایجاد روحیه مطلوب و مشتری مداری در بین صنوف شده که با استقبال شهروندان مواجه شده است.
وی تصریح کرد: عمده مشکلات صنوف در حال حاضر نداشتن گواهی آموزش بهداشت کارگران، دمای نامناسب یخچال نگهداری مواد غذایی، عدم استفاده از روپوش و کلاه است که در بازدیدهای مستمر بازرسان؛ آموزشهای انجام شده و استفاده از اهرمهای قانونی انتظار میرود تا پایان سال شاخصهای بهداشتی صنوف افزایش یابد.
خویشدوست افزود: در کنار برخورد قانونی با صنوف متخلف بهمنظور رعایت موارد بهداشتی، هر ساله در چندین نوبت از صنوفی که شاخصهای بهداشتی را رعایت مینمایند بهعنوان صنوف نمونه تقدیر می شود.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان یادآور شد: تشویق اصناف نمونه، در ارتقای شاخصهای بهداشتی تاثیرگذار است.
وی ادامه داد، خاطرنشان کرد: این کار با هدف ترغیب دیگر صنوف به رعایت مسائل بهداشتی و همچنین معرفی صنوف نمونه بهداشتی به شهروندان انجام میگیرد.
نظر شما