به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام سید مصطفی حسینی سال ۱۳۶۱ در شهر زنجان متولد و سال ۱۳۷۵ برای تحصیل علوم حوزوی به حوزه علمیه قم وارد شد.
وی تا سال ۱۳۸۳ دروس سطوح عالی حوزه علمیه را به پایان رساند و پس از آن در دروس خارج فقه و اصول و تفسیر از محضر آیات عظام مکارم شیرازی، سبحانی، تبریزی و جوادی آملی بهره برد.
حجت الاسلام حسینی در رشته مدیریت عمومی دارای مدرک دکترای حرفهای از دانشگاه جامع امام حسین (ع) است.
عمده فعالیتهای علمی، تبلیغی و اجرایی حجت الاسلام حسینی به عنوان قاری و حافظ کل قرآن کریم بر محور قرآن متمرکز بوده و از همین رو ایشان، یکی از چهره های بنام و مبرّز کشوری در زمینه قرآن شناخته می شوند.
فعالیت در حوزههای مختلف قرآنی از جمله قائم مقام موسسه جامعه القرآن، رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه، مدیر مرکز قرآن حوزه های علمیه، معاون فرهنگی حرم حضرت معصومه(س)، دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآن کشور، رییس مرکز قرآن و عترت حوزه های علمیه کشور، رییس مرکز قرآن و عترت سازمان اوقاف و امور خیریه کشور و مدیر موسسه نور الثقلین بخشی از سوابق کاری و مسوولیت های ایشان است.
تدریس دورههای مدیریت فعالیتهای قرآنی، تالیف چندین کتاب تفسیری و تدریس دروس حوزوی و تدریس در حوزه و دانشگاه از دیگر فعالیت ها و خدمات ایشان است.
به نظر می رسد انتخاب امام جمعه جوان و بومی که به عنوان یک چهره ملی فعالیت فرهنگی داشته است، نوید بخش تحولات جدی در زنجان خواهد بود.
آنچنانکه در حکم انتصاب حجت الاسلام حسینی از سوی رهبر معظم انقلاب به نکات مهم و قابل تاملی در انتظار از ایشان اشاره و تاکید شده است:" انتظار از جایگاه امامت جمعه آن منطقه که خاستگاه بزرگان علمی و دینی است، تلاش برای پرورش استعدادها و ارتقای فکری، علمی و عملی در عرصه دین، سیاست و شناختها و معنویتهاست؛ جوانان پاکنهاد را گرامی بدارید؛ با متن مردم از همه طبقات نشست و برخاست کنید، به تبلیغ عملی دین اهتمام بورزید و محتوای خطبهها و بیانات را به نصاب غنای لازم برسانید".
پیش از این حجت الاسلام علی خاتمی مسوولیت نمایندگی ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر زنجان را از سال ۱۳۹۰ تا ۱۴۰۳ برعهده داشت.
نظر شما