تجلیل از دانش‌آموختگان پیشکسوت دانشگاه شریف پس از ۴۰ سال

تهران- ایرنا- یازدهمین گردهمایی بزرگ سالانه دانش‌آموختگان با تجلیل از ۳۵۸ فارغ‌التحصیل پیشکسوت دانشگاه صنعتی شریف در حضور رئیس این دانشگاه همراه بود.

به گزارش گروه علمی ایرنا از دانشگاه صنعتی شریف، گردهمایی بزرگ فارغ‌التحصیلان دانشگاه صنعتی شریف همراه با بزرگداشت چهلمین سال فارغ‌التحصیلی دانش‌آموختگان دوره یازدهم (ورودی سال ۱۳۵۵)، با حضور فارغ‌التحصیلان پیشکسوت این دانشگاه در محل سالن استاد جباری برگزار شد.

رئیس دانشگاه ضمن خیرمقدم در این مراسم گفت: شما دانشجویان نمادهای موفقیت و پیشرفت دانشگاه هستید و باید الگوی جوانان نو ورود دانشگاه صنعتی شریف باشید. شایسته است با حفظ زنجیره ارتباطی دانش‌آموختگان و دانشگاه یک ارتباط خوب بین نسل‌های قدیمی و جدید به وجود آید تا با ایجاد یک بستر و فضای مناسب به انتقال تجربیات، هم‌اندیشی و هم‌افزایی، به پیشرفت جوانان و ارتقای بیش از پیش دانشگاه کمک کنیم.

سیدعباس موسوی با تاکید بر اهمیت حفظ جایگاه دانشگاه صنعتی شریف گفت: دانشگاه برای حفظ جایگاه و رشد و تعالی خود نیاز به همدلی و همراهی کلیه اعضای خانواده خود به ویژه دانش‌آموختگان دارد که بخش مهمی از این خانواده شریف هستند.

رئیس دانشگاه در ادامه بر تقویت و ایجاد بستر مناسب برای فعالیت و مشارکت بیشتر فارغ التحصیلان دانشگاه تاکید کرد و از انجمن علمی فارغ‌التحصیلان خواست در تحقق این امر کمک کنند. با تقویت این زنجیره ارتباطی و کمک و حمایت دانش آموختگان، بهره‌گیری از استادان فرهیخته و استحکام این پیوند، باید بستری فراهم کنیم تا به پیشبرد اهداف دانشگاه و تقویت جوانان در حوزه‌های مختلف علمی و پژوهشی کمک کنیم.

انتقاد از کاهش بودجه دانشگاه و فرسوده بودن تجهیزات

سپس نصراله محمدحسین فلاح، دبیر کل انجمن فارغ‌التحصیلان دانشگاه صنعتی شریف گفت: هدف از برگزاری این مراسم، مساعدت و همراهی بیشتر انجمن فارغ‌التحصیلان و دانش‌آموختگان و دانشجویان است. این انجمن به همت برخی از مدیران و فارغ التحصیلان با هدف تقویت یک شبکه ارتباطی تاسیس شد.

فلاح بیان کرد: در تمام دنیا مرسوم است دانشگاه‌های بزرگ از کمک دانش‌آموختگان و خیرین منتفع می‌شوند. در صورتیکه نقطه ضعف ما این است که فقط از منابع دولتی تغذیه می‌شویم. این نقطه ضعف باعث می‌شود نتوانیم با این بودجه محدود مسائل و مشکلات مالی و چالش‌های موجود را حل کنیم. از طرفی چون دانشگاه‌ها به‌ صورت کلی تمرکزی بر حل مسائل ندارند این تقاضا که صنعت‌گران و صاحبان مکنت و مال مسائل خود را از طریق دانشگاه حل کنند، وجود ندارد. مراکز دانشگاهی در ابتدا برای تربیت کارگزاران دولتی ایجاد شد ولی باید نیروی انسانی که توسط دانشگاه‌ها تربیت می‌شود قادر به حل مسائل صنعت و علم در جامعه باشد.

فلاح ضمن انتقاد از افزایش بی‌رویه دانشگاه‌ها در ایران و صرف بودجه‌های غیرمعمول برای این دانشگاه‌ها تاکید کرد: این رویه تعادل آموزش عالی را بهم زده است. مقایسه بودجه نشان می‌دهد سهم ما در بودجه برای هر دانشجو به‌شدت پایین آمده و این یک خطر جدی محسوب می‌شود. همچنین تاسیس دانشگاه در بعضی نقاط کشور و تامین مالی آنها موجب بهم خوردن تعادل آموزش عالی شده است.

دبیر کل انجمن فارغ‌التحصیلان ضمن انتقاد از تجهیزات فرسوده دانشگاه تصریح کرد: در گذشته و در زمان تحصیل ما دانشگاه صنعتی شریف مدرن‌ترین تجهیزات را داشت ولی امروز سطح تجهیزات پایین آمده است. تعداد خوابگاه‌ها، وسایل و امکانات همه در حال تنزل است. این یک انتقاد جدی از آموزش عالی و یک مشکل حاد برای دانشگاه است. امروز دانشگاه به کمک و یاری شما نیاز دارد و انجمن فارغ‌التحصیلان می‌تواند واسطه خوبی بین شما و دانشگاه باشد. دانشگاهی که افتخار بین‌المللی و یکی از نهادهای توسعه کشور است. باید در حفظ، نگهداری و ارتقای این نهاد آموزشی برای پیشبرد اهداف ملی تلاش کنیم.

برگزاری جشن‌های سالیانه برای گرامیداشت چهلمین سال فارغ‌التحصیلی، از سال ۱۳۸۹ در برنامه کار انجمن فارغ‌التحصیلان دانشگاه صنعتی شریف قرار گرفت و پس از آن هر ساله این جشن بزرگ خاطره‌انگیز و به یادماندنی برای دوره‌های مختلف دانش‌آموختگان با حضور خانوادگی صدها میهمان برگزار می‌شود. در این مراسم از پیشکسوتان و دوره یازدهمی‌های دانشگاه صنعتی شریف تجلیل شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha