به گزارش ایرنا، عسی شهامت روز شنبه در جلسه کمیسیون ایمنی راههای این استان اظهار داشت: افزایش تعداد تصادفات در سطح استان دلایل مختلفی دارد و نیاز است تدابیرلازم برای کاهش این معضل از سوی مدیران اندیشیده شود.
وی بر پاسخ گویی مدیران نسبت به در خطر افتادن جان انسانها تاکید کرد و گفت: مدیران باید نسبت به رفع مشکلات ایمنی راههای این استان برنامه عملاتی داشته باشند.
شهامت تصریح کرد: مدیرانی که نمی توانند مصوبه کمیسیون ایمین راهها را اجرایی کنند نباید در جلسه حضور پیدا کنند.
وی تصریح کرد: باید با ارائه برنامهریزیهای لازم میزان تصادفات در سطح استان را کاهش داد.
بیشتر بخوانید:
سوانح جاده ای در کهگیلویه و بویراحمد پنج کشته و ۱۹۴مصدوم داشت
افزایش سوانح جاده ای درکهگیلویه و بویراحمد و ضرورت چاره اندیشی
حوادث رانندگی در کهگیلویه و بویراحمد ۲ کشته و ۹ مصدوم بر جا گذاشت
حمل ونقل جاده ای؛ پیمودن راه درست توسعه کهگیلویه وبویراحمد
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به افزایش تعداد متوفیان حوادث رانندگی در ۶ ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته در محورهای این استان گفت: میزان تصادفات ۱۱.۶ درصد افزایش داشته است.
حمیدرضا پیمانجو بیان کرد: محور اقلید - شیراز و مسیر پاتاوه - دهدشت دارای بیشترین تصادفات منجر به فوت بوده است.
وی اضافه کرد: محور جدید پاتاوه - دهدشت با توجه به استفاده استانهای جنوبی از این مسیر هر روزه شاهد افزایش میزان تصادفات جرحی و فوتی در این محور هستیم.
وی بر ایمنی سازی راهها برای جلوگیری از میزان تصادفات فوتی و جرحی تاکید کرد.
افزون بر ۶ هزار کیلومتر راه ارتباطی شامل اصلی، فرعی، روستایی و بزرگراه در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد.
بر اساس سالنامه آماری سازمان پزشکی قانونی کشور، استان کهگیلویه و بویراحمد در سال ۹۶ رتبه سوم میزان مصدومان ناشی از حوادث رانندگی را بر حسب جمعیت داشته است.
این استان با داشتن کمتر از ۱۴۰ کیلومتر بزرگراه و شرایط خاص توپوگرافی و کوهستانی یکی از استان های خطرناک در زمینه سوانح رانندگی است.
استان کهگیلویه و بویراحمد با جمعیتی حدود ۷۲۳ هزار نفر جمعیت دارای هشت شهرستان ، ۱۷ بخش و یکهزار و ۶۷۰ روستای دارای سکنه در جنوب غربی ایران واقع شده است
نظر شما