رضا تارک روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، افزود: بیشترین مادران باردار و شیرده برای پوشش کمک های تغذیه ای شهرستان از روستا هستند و از مجموع ۵۰ آنان، ۱۲ نفر شهری و ۳۸ نفر روستایی هستند.
وی با بیان اینکه این خانوادهها جزو پنج دهک اول قرار دارند که در این طرح از آنها حمایت میشود، اظهار کرد: با کمک خیرین نیک اندیش و این نهاد خدمت گذار به محرومان و نیازمندان برنامه های خوبی برای رفع سو تغذیه زنان باردار و مادران شیرده در معرض خطر سو تغذیه در این شهرستان مرزی تدوین شده است.
رییس کمیته امداد شهرستان قشم ادامه داد: در اجرای این طرح به ازای هر نفر ماهیانه سه میلیون و ۵۰۰ هزار ریال در بن کارت های اهدایی به این مادران شارژ می شود که از ابتدای سال جاری تاکنون بن کارت ۵۰ نفر از مادران باردار و شیرده مشمول و نیازمند دریافت خدمات بهبود تغذیهای در شهرستان قشم با اعتباری بیش از ۸۷۵ میلیون ریال شارژ شده است.
تارک توضیح داد: شناسایی مادران باردار و شیرده دچار سوء تغذیه توسط مراکز بهداشت و درمان صورت می گیرد.
وی اضافه کرد: جامعه هدف با شارژ بُن کارت های خود به صورت ماهیانه می توانند با حضور در فروشگاه های معرفی شده توسط مراکز بهداشت نسبت به تهیه بسته پروتئینی و حبوبات اقدام کنند.
رییس کمیته امداد شهرستان قشم گفت: رفع به موقع نیازهای معیشتی مادران دارای فرزند شیرخوار با نیازسنجی به صورت مستمر مورد پیگیری قرار می گیرد.
رشد ۴۹ درصدی کمک حامیان به ایتام و محسنین جزیره قشم
وی در ادامه از رشد ۴۹ درصدی کمک ایتام و فرزندان محسنین تحت حمایت این نهاد خبر داد و گفت: در ۶ ماه نخست امسال حامیان گرانمایه طرح اکرام ایتام و محسنین، مبلغ ۷۷ میلیارد و ۹۴۰ میلیون ریال به فرزندان معنوی خود کمک کرده اند که این میزان نسبت به سال گذشته ۴۹ درصد رشد داشته است.
تارک قدردانی از همراهی و حمایت های حامیان نیک اندیش در مرتفع کردان نیازهای ضروری فرزندان معنوی خود، یادآور شد: عموم مردم می توانند با ارسال عدد یک به سامانه پیامکی ۳۰۰۰۳۳۳۳۷۶ در طرح اکرام ایتام کمیته امداد مشارکت کرده و حامی مادی و معنوی یک یا چند فرزند یتیم و محسنین باشند.
وی اعلام کرد: در حال حاضر ۵۵۱ یتیم و ۵۷۷ فرزند محسنین تحت حمایت کمیته امداد جزیره قشم قرار دارند که از حمایت های مادی و معنوی یک هزار و ۷۳۷ حامی نیک اندیش و سخاوتمند برخوردار هستند.
کمیته امداد امام خمینی(ره) در شهرستان مرزی قشم سه هزار و ۶۴۴ هزار خانوار(هفت هزار و ۵۰۰ نفر) تحت پوشش دارد که خانواده های تحت پوشش ماهیانه در مجموع ۵۰ میلیارد ریال مستمری دریافت می کنند.
خانوارهای تحت حمایت این اداره شامل ۲ هزار و ۵۸۸ زن سرپرست خانوار (۷۱ درصد) و هزار و ۵۶ مرد سرپرست خانوار (۲۹ درصد) است که ۲ هزار و ۶۹۸ خانوار (۷۴ درصد) از آنان ساکن روستاها و ۹۴۶ خانوار (۲۶ درصد) آنها ساکن در مناطق شهری جزیره قشم هستند.
از این تعداد مددجو ۲ هزار و ۹۸۳ خانوار (۸۲ درصد) اهل سنت و ۶۶۱ خانوار (۱۸ درصد) اهل تشیع هستند.
فوت شوهر (هزار و ۶۶۹ خانوار - ۴۶ درصد)، مرد سرپرست سالمند (۹۴۴ خانوار - ۲۶ درصد) و بانوان مطلقه (۶۶۴ خانوار - ۱۸ درصد) سه دلیل وابستگی خانوارهای تحت حمایت به اداره کمیته امداد این شهرستان مرزی است که سه هزار و ۲۷۷ خانوار معادل ۹۰ درصد به واسطه این سه دلیل تحت حمایت این اداره قرار دارند.
این اداره حمایت از هزار و ۵۰ نفر فرزند یتیم و محسنین را بر عهده دارد که از این تعداد ۵۷۴ نفر از فرزندان ایتام و ۴۷۶ نفر از فرزندان محسنین (۵۴۶ فرزند دختر و ۵۰۴ فرزند پسر) هستند.
جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع استان هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیره های قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آب های خلیج فارس گسترده شده است.
نظر شما