به گزارش ایرنا، انیمیشن سینمایی «لوپتو» به کارگردانی عباس عسکری و تهیهکنندگی محمدحسین صادقی تولید مرکز انیمیشن سوره و فیلم سینمایی «بیرو» به کارگردانی مرتضی علی عباس میرزایی در بخش رقابتی هفدهمین دوره جشنواره فیلم بینالمللی کودکان چین به نمایش درمیآیند.
در جشنواره فیلم بینالمللی کودکان چین بیش از هزار فیلمساز و دستاندرکار فیلم چینی و خارجی طی ۷ روز به تماشا و بررسی توسعه فیلم کودک میپردازند. این جشنواره با توسعه خود در سالهای گذشته، به یک سکوی معتبر برای آشنایی فیلمسازان جهان با فیلم کودک و تعامل بین فیلمسازان در سطح بینالمللی تبدیل شده است.
پخش بینالمللی این آثار برعهده مرکز بینالملل سوره است. بدین ترتیب هفدهمین دوره این جشنواره از ۲۰ تا ۲۶ اکتبر برابر با ۲۹ مهر تا ۵ آبان در شهرهای چینگ دو و جی نان در کشور چین برگزار میشود.
«یازده یازده» دیپلم افتخار جشنواره رومانی را دریافت کرد
فیلم سینمایی «یازده یازده» به نویسندگی و کارگردانی آرش رحمانی و تهیهکنندگی مهدی ایل بیگی موفق به دریافت دیپلم افتخار بهترین فیلم علمی تخیلی از جشنواره THE GALACTIC IMAGINARIUM FILM FESTIVAL رومانی شده و در ادامه حضورهای بینالمللی خود به بخش مسابقه جشنواره فیلمهای مستقل سالتو راه پیدا کرد. این جشنواره با حمایت از فیلمهای مستقل از ۱۲ تا ۱۶ اکتبر در اروگوئه برگزار میشود.
«یازده یازده» ششمین هفته اکران خود در سینماهای منتخب گروه سینمایی هنروتجربه را آغاز کرده است. در این فیلم بازیگرانی همچون فرزاد حسنی، انوش معظمی، سهیل برخورداری، آزاده مهدیزاده، راشین قهرمانی، ریما طهماسبی و کورش خزاعی اصل ایفای نقش کردهاند.
در خلاصه داستان فیلم سینمایی «یازده یازده» آمده است: نویسندهای که سالها در خانهای متروک زندگی میکند، ناگهان توسط چهار سیاهپوش تهدید میشود تا داستانی را که آنها میخواهند بنویسد، در غیر این صورت ساعت ۱۱:۱۱ دقیقه…
فیلم سینمایی «یازده یازده» پیش از این در جشنواره رسانه بالتیمور که در ایالت مریلند آمریکا برگزار میشود، حضور داشته و فینالیست هشتمین دوره جشنواره Seattle Film Summit که از ۶ تا ۸ سپتامبر در واشنگتن امریکا برگزار شد نیز بوده است.
پخش بینالمللی این فیلم سینمایی بر عهده موسسه مینروا فیلم به مدیریت الهه گودرزی است.
فیلم ایرانی نامزد دریافت «کلاغ طلایی» روسیه
فیلم «برای آوا» به نویسندگی و کارگردانی محسن سراجی در ادامه حضور بین المللی خود در هشتمین جشنواره بین المللی فیلم کلاغ طلایی در روسیه نامزد بهترین فیلم بلند داستانی شد . این جشنواره در ایالت چوکوتکا و شهر آنادیر از سال ۲۰۱۷ هر ساله به صورت بین المللی در بخش های بلند، کوتاه و مستند برگزار می گردد. جشنواره کلاغ طلایی با حضور فیلمسازانی از هند، چین، ترکیه ، ایران به همراه جلسات گفتگو و بررسی فیلم ها برگزار گردید.
فیلم «برای آوا» که با حضور فرانک فروتن تهیه کننده آن، در جشنواره کلاغ طلایی به نمایش درآمد؛ مورد استقبال تماشاگران روسی قرار گرفت و پس از اکران مخاطبان کودک و نوجوان با شخصیت های نوجوان فیلم ابراز همذات پنداری کردند. آنها دنیای نوجوانان ایرانی را بسیار صمیمانه، دوستانه و سرشار از عشق و دوستی خواندند. در حاشیه گفتگوی تهیه کننده با مخاطبان، آنان فیلم را اثرگذار و انسانی دانستند و دنیای بدون مرز و تبعیض را آرزوی قلبی خود عنوان کردند.
«برای آوا» حکایت تلاش گروه تئاتری متشکل از نوجوانان دختر برای حل مشکل بازیگر اصلی گروه به نام آواست که ایرانی- افغان است و شناسنامه ندارد .
مدیر فیلمبرداری پروژه عبدالقادر طاهازاده، تدوینگر شروین منیعی، صداگذار آرش قاسمی و آهنگساز سپهر سراجی هستند. مهدی زمین پرداز ، نگار عابدی، رضا جهانی، محمدهادی عطایی، ریحانه یزدانیار در کنار بازیگران نوجوان به ایفای نقش پرداخته اند .
نمایش «میان صخرهها» در جشنواره چین
فیلم «میان صخره ها» به نویسندگی و کارگردانی مختار عبداللهی و تهیهکنندگی محمد احمدی در هفتمین جشنواره فیلم کودکان و نوجوانان چین (CICFF) که در شهر گوانگ ژو برگزار میشود، روی پرده میرود.
جشنواره بینالمللی فیلم کودکان و نوجوانان چین (CICFF) یک رویداد فرهنگی است که به نمایش و تقدیر از آثار سینمایی مرتبط با کودکان و نوجوانان اختصاص دارد. این جشنواره از ۲۹ مهرماه تا ۵ آبان در چین برگزار میشود.
داستان این فیلم درباره ابراهیم و ایلما برادر و خواهری چوپان است که در نبود پدر و مادر خود، گوسفندان را برای چرا به دشت میبرند، ولی در این میان مشکلاتی رخ میدهد که باید با آنها مواجه شوند. اسماعیل مرادی، مریم آلاحمد، حمیدرضا غیبی و آندیا یحییپور بازیگران اصلی این فیلم هستند.
«میان صخرهها» با مشارکت مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی تولید شده است.
«کُر» در دو جشنواره مورد تأیید آکادمی اسکار
فیلم کوتاه «کُر» به کارگردانی سامان حسینپور و تهیهکنندگی فیلیپ ریتلر و سامان حسینپور، محصول مشترک ایران و سوئیس در ادامه حضور جهانی خود به سی و هشتمین دوره جشنواره فیلم لیدز انگلستان و سی و سومین دوره جشنواره فیلم سنتلوئیس آمریکا راه یافت.
جشنواره بینالمللی فیلم سنتلوئیس SLIFF، رویداد سینمایی منطقهای با موضوع بینالمللی است که به کاوش در درک بین فرهنگی از طریق هنر سینما اختصاص دارد و هدف آن نمایش بهترینهای سینمای بینالمللی، مستند و مستقل آمریکاست. روزنامه USA Today در سال ۲۰۱۹ از این رویداد مورد تایید آکادمی اسکار، بهعنوان یکی از "۱۰ جشنواره فیلم شگفتانگیزی که ارزش سفرکردن دارد" نام برده است.
سی و سومین دوره جشنواره فیلم سنتلوئیس از ۷ تا ۱۷ نوامبر ۲۰۲۴ (۱۷ تا ۲۷ آبان ۱۴۰۳) در آمریکا برگزار خواهد شد.
جشنواره بینالمللی فیلم لیدز LIFF که در سال ۱۹۸۷ تأسیس شد و اکنون یکی از رویدادهای سالانه برجسته سینمایی انگلستان است. این رویداد واجد شرایط جوایز اسکار، بفتا و BIFA عمدتاً از کارهای فیلمسازان جدید از انگلستان و سراسر جهان حمایت میکند.
سی و هشتمین دوره جشنواره فیلم لیدز از ۱ تا ۱۷ نوامبر ۲۰۲۴ (۱۱ تا ۲۷ آبان ۱۴۰۳) در انگلستان برگزار خواهد شد.
«کُر» با همکاری کمپانی سوئیسی داینامیک فریم تولید شده و پیشازاین موفق به کسب بهترین فیلمنامه و بهترین کارگردانی و بهترین فیلم کوتاه هیئت داوران از بیست و دومین دوره جشنواره نویا برزیل، بهترین فیلم از سومین دوره جشنواره نوماد قرقیزستان، بهترین کارگردانی از دومین دوره جشنواره بینالمللی فیلم بوئنوس آیرس و جایزه تقدیر بهترین بازیگری برای مریم بوبانی از چهارمین دوره جشنواره فیلم کوردی مسکو شده و به جشنوارههای بینالمللی فیلم تلوراید در آمریکا (دوره ۵۱) آلترناتیو سئول در کره (دوره ۲۴)، لوکانیا در ایتالیا (دوره ۲۵) و کودک و نوجوان زلین(دوره ۶۴) راه یافته است.
«کُر» با املا درست «کوڕ» در زبان کوردی، به معنای «پسر» است. این فیلم، راوی داستان مادری است که برای یافتن پسر سربازش راهی شهر میشود و به رازی بزرگ، پی میبرد. مریم بوبانی، کیانوش فرزین، مهوش شیخی، کورش احمدی، متین خیبلی و عمر محمدی، در این اثر به ایفای نقش پرداختهاند.
«این جَمعیت قابل کُنترل» در بلغارستان
فیلم سینمایی «این جَمعیت قابل کُنترل» ساخته محمدمتین اوجانی به هفدهمین جشنواره بینالمللی مِنار بلغارستان Sofia Menar international film festival راه یافت. فیلمنامه این اثر توسط روناک برخوردار به نگارش در آمده و تهیهکنندگی آن را مهرداد فرید بر عهده داشته است.
جشنواره مِنار هر ساله توسط کمپانی Pozor به عنوان یکی از بزرگترین رویدادهای فرهنگی هنری شبه جزیره بالکان برگزار میشود. پخش بینالمللی این فیلم، توسط دپارتمان جهانی Bahr Films به مدیریت مریم بحرالعلومی صورت میگیرد.
جشنواره فیلم مِنار صوفیه، بهترین تولیدات سینمای خاورمیانه، آسیای مرکزی و شمال آفریقا را ارائه میدهد. این رویداد به ویژه با سینماگران کشورهای منطقه که نشاندهنده سنتها و آداب و رسوم گروههای قومی ساکن سرزمینهای خود هستند، پیوند خورده است.
فریده سپاهمنصور، محمدرضا داوودنژاد، علیرضا استادی، زهرا داوودنژاد، مرجان قمری، روناک برخوردار، مهناز افتادهنیا، رسول عظیمی، وحید الهویی، مریم شاهولی، محسن آشتیانیپور و... در این اثر نقشآفرینی میکنند. هفدهمین دوره جشنواره بینالمللی مِنار تاریخ ۱۷ تا ۳۰ ژانویه ۲۰۲۵ در شهر صوفیه بلغارستان برگزار خواهد شد.
نظر شما