به گزارش ایرنا از استانداری تهران، علیرضا فخاری روز یکشنبه در جلسه شورای اجتماعی استان تهران درباره آسیبهای حوزه دانشآموزی اظهار کرد: آثار وضعی تخریب محیطهای دانشآموزی به جامعه سرایت خواهد کرد و آسیب فردای جامعه، آسیب امروز دانشآموزان است.
وی درباره لزوم توجه به مقوله نماد در آموزش و پرورش اضافه کرد: ابتدا باید عواملی که ممکن است محیط دانشآموزی را تخریب کند و آثار وضعی آن به فرهنگ، اخلاق و خانوادهها سرایت کند، آسیبشناسی و شناسایی کرد تا بتوان طبق این اقدامات، برنامهریزی و اقدام کرد.
فخاری با بیان اینکه نماد اخلاق فرهنگی جامعه ما را هدایت میکند یادآور شد: همانطور که وضعیت امروز جامعه ما انعکاس نحوه تربیت جامعه در گذشته است، آسیب فردای جامعه هم آسیب امروز دانش آموزان است، بنابراین آنچه برای آینده دانشآموزان اثرگذار است باید با یک هدف مشخص و مطالعه شده در دستور کار قرار گیرد.
استاندار تهران افزود: فعالیت در این حوزه فقط مربوط به آموزش و پرورش نیست بلکه همه شئونات حکمرانی وظیفه دارند در این باره در کنار آموزش و پروش قرار گیرند، آموزش و پروش محیط و ظرف را آماده میکند، مظروف توسط دیگر ارگانها باید آماده شود.
وی با اشاره اینکه موضوع نماد از گذشته مطرح بوده، خواستار جبران عقبماندگیها در این حوزه شد و افزود: باید برای اقدامات جبرانی هم برنامهریزی کرد، موضوع نماد از گذشته بوده اما عوارض آن متفاوت بود، بنابراین آموزش و پرورش باید نقش محوری خود را در این باره ایفا کرده و محیط را برای رسیدن به هدف آماده کند.
رییس شورای اجتماعی استان تهران با تاکید بر مشخص کردن سهم هر کدام از ادارات و دستگاهها در اجرای این طرح، خواستار تعیین نقش برای دانشآموزان و مشارکت دادن آنها در اجرای طرح نماد شد.
فخاری گفت: باید تشخیص داد که نظام ممیزی این طرح کجاست و وظیفه بررسی و نظارت بر اجرای آن بر عهده کدام دستگاه است، زیرا اگر دیگران ممیزی کنند و به ما نمره دهند ایراد کار مشخص شده و طرح زودتر به نتیجه میرسد.
استاندار تهران افزود: استمرار این حرکت نباید فراموش شود، بلکه باید با حفظ اولویت به فعالیت خود ادامه دهد و اجازه ندهد در اجرای آن وقفهای ایجاد شود. آنچه اهمیت دارد پرورش دانشآموزان برای بهرهگیری از موضوعی است که آموزش دیده که این موضوع باید از دوران ابتدایی آغاز و تا پایان متوسطه ادامه پیدا کند.
نظر شما