مجهزترین آزمایشگاه فرآورده نفتی شرق کشور در خراسان جنوبی تجهیز شد

بیرجند - ایرنا - استاندار خراسان جنوبی گفت: مجهزترین آزمایشگاه فرآورده نفتی شرق کشور در استان تکمیل و تجهیز شده و در هفته‌های آینده شاهد بهره‌برداری آن خواهیم بود.

به گزارش خبرنگار ایرنا جواد قناعت روز یکشنبه در مراسم بزرگداشت روز ملی استاندارد که با حضور رئیس مرکز ملی تایید صلاحیت ایران برگزار شد، اظهار کرد: همچنین در ابتدای دولت سیزدهم یکی از ساختمان‌های اداره‌کل استاندارد در لیست مولدسازی قرار داشت که با پیگیری‌های صورت گرفته از لیست خارج شد.

وی با اشاره به ۲۹ مهرماه روز ملی صادرات گفت: در ۶ ماه نخست سال جاری صادرات کالاهای تولیدی خراسان جنوبی و صادرات قطعی از این استان، به میزان بیش از ۴۰ درصد از نظر وزنی و ارزشی افزایش یافته است.

استاندارد خراسان جنوبی بیان کرد: در این مدت ترانزیت کالا از مرز ماهیرود به افغانستان بیش از ۷۱۹ درصد افزایش یافته است، همچنین بازارچه مرزی ماهیرود استان رتبه دوم صادرات قطعی کشور را در سال جاری کسب کرد.

قناعت با بیان اینکه در بخش صادرات در راستای توسعه اقتصادی استان ریل گذاری خوبی صورت گرفته‌ است، گفت: یکی از محورهای توسعه کشور و خراسان جنوبی توسعه صادرات است، صادرات زمانی پایدار خواهد بود که از استانداردهای مورد تایید سازمان‌های بین المللی برخوردار باشد.

وی عنوان کرد: قبل از دولت سیزدهم ظهور و بروز و اثرگذاری مجموعه استاندارد در خراسان جنوبی کمرنگ بود، همچنین در ابتدای حضورم بر درب آزمایشگاه‌های استاندارد در استان قفل زده شده بود اما اکنون استاندارد استان بسیار پویا و فعال است.

قناعت با اشاره به اینکه در سال جاری ۲ واحد تولیدی خراسان جنوبی از جمله کویرتایر و تروند زعفران از نظر رعایت استانداردها نمونه کشوری شده‌اند، افزود: کسب این توفیق به خاطر نظارت و کیفیت بسیار خوب مجموعه استاندارد است.

وی با اشاره به اجرای طرح‌های زیربنایی بسیار خوب در خراسان جنوبی از جمله انتقال آب از دریای عمان، انتقال گاز از دشتک زابل به خراسان جنوبی، راه آهن، طرح نهضت ملی مسکن و احداث پست‌های ۴۰۰ کیلوولت، گفت: تا قبل از دولت سیزدهم، ۹ سرمایه گذار خارجی در سطح استان فعال بودند که در دولت سیزدهم به ۱۸ نفر افزایش یافته است.

استاندار خراسان جنوبی اظهار کرد: با استقرار مسئولان جدید در استان همه باید کمک و پشتیبانی کنند تا روند اجرای طرح‌های استان با همین سرعت ادامه پیدا کند، برخی از دوستان در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی تلاش کردند که مسیر منابع طرح‌های استان را تغییر دهند که البته با پیگیری‌های نمایندگان مجلس این اقدام صورت نگرفت.

قناعت با بیان اینکه اکنون ۱۵ قطعه راه آهن استان فعال است، بیان کرد: نباید بگذاریم که این طرح ملی و کلان متوقف شود، به عنوان مثال فاز نخست طرح انتقال گاز از دشتک زابل به نهبندان و سربیشه اجرایی شده‌، اما ۱۲۴ کیلومتر دیگر آن از نهبندان تا سربیشه باقی مانده‌است.

وی افزود: با تکمیل این طرح استان از تغذیه تک شاخه‌ای گاز خارج می‌شود و صنایع هم از مزایای اجرای آن منتفع خواهند شد.

مجهزترین آزمایشگاه فرآورده نفتی شرق کشور در خراسان جنوبی تجهیز شد

مدیرکل استاندارد خراسان جنوبی هم گفت: در خراسان جنوبی چهار آزمایشگاه مورد تایید سازمان استاندارد داشتیم که در یک سال گذشته به ۱۲ مورد افزایش یافت.

مهدی دستورانی افزود: اعتبارات عمرانی استان به ۱۴۷ میلیارد و ۵۳۰ میلیون ریال در سال مالی گذشته افزایش یافت که بیشترین مقدار این اعتبار در زمینه تجهیز آزمایشگاه‌های استان هزینه شده‌ اما با تخصیص ۷۶ میلیارد ریال اعتبار در سال مالی جاری، در مجموع ۲۵۰ میلیارد ریال برای تجهیز آزمایشگاه‌ها در بحث عمرانی هزینه می‌شود.

وی بیان کرد: بیشترین اعتبار عمرانی استان در زمینه تجهیز آزمایشگاه فرآورده نفتی استان هزینه شده که به‌زودی مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

دستورانی گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۹ هزار بازرسی در قالب طرح امین در سطح بازار انجام شده که در مجموع هزار و ۵۰۰ محصول غیر استاندارد در استان شناسایی و از دسترس مردم خارج شده‌ است.

وی عنوان کرد: ۳۰۳ واحد صنفی در استان دارای پروانه معتبر استاندارد هستند که در یک سال گذشته هزار و ۲۰۰ نمونه‌برداری از این واحدها انجام شده‌ است.

مدیرکل استاندارد خراسان جنوبی با اشاره به وجود ۲ هزار و ۲۰۰ آسانسور در خراسان جنوبی گفت: در زمینه دریافت پروانه استاندارد ادواری برای آسانسورها در استان با شرایط مطلوب فاصله داریم.

دستورانی با اشاره به وجود ۲۶ واحد بتن در خراسان جنوبی اظهار کرد: ۱۱ پرونده واحدهای تولیدی فاقد بتن به مراجع قضایی معرفی شدند اما در یک سال و نیم گذشته هفت پروانه تولید بتن استاندارد هم در استان صادر شده است.

وی به انجام نظارت منطقی بر بازار آهن‌آلات استان اشاره کرد و ادامه داد: ۱۷۱ مورد نمونه‌برداری انجام شده که ۵۰ درصد انطباق نداشت و البته هیچ کدام تولید خراسان جنوبی نبوده‌ است.

دستورانی با اشاره به فعالیت ۲۶ جایگاه سی ان جی در استان تصریح کرد: جایگاه‌های سی ان جی مشمول رعایت استاندارد اجباری هستند و سال گذشته ۳۳۳ نواقص پرخطر شناسایی شده‌ که بازرسی‌های ما منجر به بستن هفت جایگاه شد و ۲ جایگاه همچنان غیرفعال است.

وی اظهار کرد: در یک سال گذشته هزار و ۱۰۰ مورد تصدیق ترازوهای استان انجام شد که ۳۷۷ مورد یعنی ۳۴ درصد آنها مردود شده‌ که بعد از اصلاح دوباره در مدار خدمت‌رسانی قرار گرفت.

در سال جاری از میان ۲۹ واحد برگزیده ملی در حوزه استاندارد، ۲ واحد (شرکت کویرتایر و شرکت تروند زعفران) مربوط به خراسان جنوبی بوده است که در این مراسم تجلیل شدند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha