به گزارش ایرنا، محمد امینی وز یکشنبه در اولین جلسه هماهنگی اجرای طرح سرشماری عمومی کشاورزی در شهرستان ملارد که با حضور مدیران دستگاه ها و نهادهای مرتبط در فرمانداری برگزار شد، اظهار داشت: سرشماری نقش محوری در بدست آوردن آمارهای کشاورزی دارد و منبع بسیار مهمی برای تهیه داده های ساختاری و پایه ای در بخش کشاورزی محسوب می شود.
وی اضافه کرد: اطلاعاتی که در سرشماری کشاورزی به دست می آید به ما کمک میکند بتوانیم نقاط قوت و ضعف کشاورزی شهرستان را شناسایی و برنامههای لازم برای بهبود وضعیت ، ایجاد توسعه و هدفمند کردن بخش کشاورزی در نظر بگیریم.
امینی یادآور شد: برای اجرای بهتر سرشماری عمومی کشاورزی باید از ظرفیت رسانهها، پیام رسان های داخلی و فضای مجازی، تبلیغات محیطی، صنوف کشاورزی، دهیاران و شوراهای اسلامی روستاها برای اطلاع رسانی اهداف، نتایج و آثار سرشماری به کشاورزان استفاده شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ملارد هم در این جلسه با بیان این نکته که باوجود کاهش بارندگی ها و سایر اقدامات سودجویانه در تغییر کاربری زمین های کشاورزی، خوشبختانه با ترویج و ارائه آموزشهای لازم و همچنین به روز رسانی و مکانیزه کردن عملیات کاشت، داشت و برداشت محصولات کشاورزی در شهرستان ملارد، حجم تولیدات کشاورزی نه تنها کمرنگ نشده بلکه افزایش هم داشته است.
حمید احمدی خاطرنشان کرد: سالانه حدود ۵۰۰ هزار تن محصولات زراعی، باغی، دامی و صنایع تبدیلی و وابسته در حوزه کشاورزی و دامداری در این شهرستان تولید و به بازارهای داخلی و بین المللی صادر می شود.
به گفته این مسئول، شهرستان ملارد با تولید ۲۶ هزار تن قارچ خوراکی رتبه نخست کشور و لقب پایتخت قارچ کشور را به خود اختصاص داده است.
براساس این گزارش، در این جلسه درباره نحوه ثبت نام از داوطلبان مامور سرشماری، اقدامات لازم برای پشتیبانی و حمل و نقل، تعیین محل ستاد، دبیرخانه و کمیته های زیرمجموعه بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
سرشماری عمومی کشاورزی از ۱۲ آبان به مدت ۴۵ روز در سراسر کشور شهرستان اجرا میشود.
شهرستان ملارد در غربی ترین نقطه استان تهران ، دارای ۲ بخش، ۲ شهر و ۶ دهستان است.
نظر شما