به گزارش ایرنا، این گذرگاه به طول ۳۵ کیلومتر با قدمتی بیش از ۵۰ سال از میان جنگل های همیشه سرسبز هیرکانی می گذرد و گردشگران و مسافران را از استان های جنوبی به خطه شمال کشور از جمله غرب مازندران و گیلان هدایت می کند ...
برابر آمار روزانه در فصول بهار و تابستان به میانگین حدود ۱۹ هزار خودرو از این جاده جنگلی زیبا پس از گذر از جاده کندوان وارد کلاردشت شده و از آنجا از این مسیر با چشم انداز های طبیعی تردد می کنند.
از طول این محور، حدود ۲۶ کیلومتر آن جزو حوزه عباس آباد و بقیه شهرستان کلاردشت است.
در این پیوند عادل منصور کیایی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : این اعتبار با نامه نگاری و پیگیری های پیوسته فرماندار و نماینده مردم این منطقه در مجلس شورای اسلامی از محل اعتبارات ملی سازمان مدیریت بحران کشور برای این منظور اختصاص داده است.
وی گفت : هم اینک اقدامات اولیه مانند برگزاری آگهی مناقصه برای انتخاب پیمانکار انجام شده و پیمانکار برنده در این مناقصه هم برای اجرای طرح تجهیز کارگاه کرده است.
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای عباس آباد گفت : اگر چه این محور دارای نقاط حادثه خیز متعددی بوده اما مهم ترین نقطه بحرانی آن در محدوده ای معروف به" عین کت " است که باید با صرف این اعتبار رفع شود.
منصورکیایی افزود : طرحی که به لحاظ فنی پیمانکار باید اجرا کند ساخت دیواره حفاظتی نگهدارنده به طول حدود ۸۰ متر و ارتفاع ۱۵ متر است و امیدوارم با برنامه ریزی های انجام گرفته و تعهدی که پیمانکار در قرارداد دارد به زودی این نقطه رانشی که بسیار بحرانی بود رفع شود و مسافران بدور از دغدغه از این محدوده گذر کنند
اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای عباس آباد خطه غربی این استان حدود ۴۰۰ کیلومتر راه اصلی و فرعی زیر پوشش دارد.
نظر شما