به گزارش ایرنا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج روز چهارشنبه در نشست با خبرنگاران کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج، از عموم مردم برای حضور در اجلاسیه ۹۰ دانشجو شهید استان در گلزار شهدای یاسوج دعوت کرد و افزود: هدف از برگزاری این اجلاسیه ارتقای آگاهی عمومی درخصوص دانشجوهای شهید دانشگاه علوم پزشکی است.
سعید جاودان سیرت اظهار کرد: اجلاسیه شهدای دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج روز سه شنبه هشتم آبان ماه ساعت ۱۹ در گلزار شهدای یاسوج برگزار می شود.
وی تاکید کرد: سخنرانان و مداحان مطرح کشوری در این برنامه حضور خواهند داشت و در این برنامه حجت الاسلام محمد مهدی ماندگاری، مداح سجاد محمدی، شعر خوانی محمد رسولی و اجرای ترانه در خصوص شهید طیب، اجرای نمایشی با محوریت شخصیت شهید طیب به نام جواهر موگر برگزار می شود.
جاودان سیرت عنوان کرد: حافظه تاریخی دفاع مقدس رشادت ها و شجاعت های جوانان کهگیلویه و بویراحمد را در خود به یادگار ثبت کرده است. شهدا در دوره های مختلف اهداف و آرمان های خاصی را دنبال می کردند و باید این آرمان ها را حفظ کنیم و حراست از آن را در سرلوحه کار خود قرار دهیم.
جاودان سیرت اظهار کرد: با بزرگداشت یاد و خاطره شهدا فرهنگ ایثار و شهادت را ترویج می دهیم البته باید در نظر داشته باشیم یکی از مهمترین دلایلی که جوانان ما وارد جبهه و جنگ شدند دفاع از دین و عقیده و حمایت از مستضعفان و اجرای عدالت بوده است.
وی گفت: همه مراکز دانشگاهی از خانواده های شهدا بازدید کرده اند و تولید محتوای معرفی شهدا یکی از کارهای ارزشمندی بوده که صورت گرفته است. تالیف کتاب، برگزاری مسابقات ورزشی و فرهنگی و هنری، نماهنگ، پوستر، مستندهای حرفه ای دانشجویی، ساخت تندیس شهدا به نام شهدا از جمله برنامه هایی بوده که اجرا شده است.
وی با اشاره به اینکه طی این مدت ارتباط خود را با فرماندهان جنگ برقرار کردیم، افزود: دو کنگره بزرگ برگزار و فرماندهان جنگ دعوت و از آنان تجلیل شد.
وی گفت: این اجلاسیه دانشجویی است و تقویت مشارکت دانشجویان در مسائل سیاسی و اجتماعی و تقویت حس مسئولیت پذیری از جمله اهداف ما در دنبال کردن چنین برنامه هایی است البته نقس رسانه در جریان سازی و آگاهی بخشی به مردم در این رابطه غیر قابل انکار است.
ارتقای آگاهی عمومی درخصوص تعداد دانشجوهای شهید دانشگاه علوم پزشکی از جمله اهداف این اجلاسیه است زیرا اجلاسیه های دانشجویی باعث رشد فکری، فردی و ارتقای آگاهی های جامعه می شود.
وی گفت: کتاب درخصوص زندگی شهید طیب، فرهنگنامه دانشجو معلم استان، کتاب بعد از زیارت از آثاری است که تولید شده اند و کتاب بعد از زیارت در اجلاسیه شهدای دانشجو رونمایی می شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ابراز کرد: شهید طیب را هنوز بسیاری از هم استانی ها نمی شناسند و از تصمیم او برای شرکت در جنگ تحمیلی و رها کردن دانشگاه فلوریدای آمریکا بی اطلاع هستند و این چهره بزرگ باید بهتر به مردم معرفی می شد.
شهید هدایت الله طیب در نیمه شب چهاردهم مرداد سال ۱۳۳۳ در روستای موگر از توابع شهر سوق در استان کهگیلویه و بویراحمد دیده به جهان گشود.
وی برای ادامه تحصیل راهی شهرستان بهبهان از توابع استان خوزستان شد و در مدرسه ۲۵ شهریور (شهید بخردیان کنونی) تحصیلات متوسطه خود را گذراند.
شهید طیب در دوران دبیرستان به فعالیت علیه رژیم طاغوتی شاهنشاهی پرداخت تا اینکه در خردادماه سال ۱۳۵۳ عوامل ساواک مقابل دبیرستان ۲۵ شهریور بهبهان او را دستگیر و به گچساران منتقل کردند.
وی در روز پانزدهم شهریور ماه سال ۱۳۵۶ برای ادامه تحصیل به آمریکا مهاجرت کرد و پس از چندماه آموزش و یادگیری زبان انگلیسی، وارد دانشکده کشاورزی سنت پترزبورگ فلوریدا شد و در رشته مهندسی کشاورزی تحصیل خود را آغاز کرد.
او در آمریکا نیز آرام نگرفت و فعالیتهای ضد رژیم پهلوی خود را گسترش داد و به فعالیتهای ضد استکباری تبدیل کرد و با برپایی جلسات سخنرانی، به هدایت جوانان مسلمان ساکن آمریکا اقدام کرد و با همکاری تعدادی از دانشجویان مسلمان به تأسیس انجمن اسلامی دانشجویان اروپا و آمریکا در ایالت فلوریدا اقدام کرد و هشتم تیرماه سال ۱۳۵۸ در یک انتخابات به عنوان نماینده دانشجویان سنت پترزبورگ فلوریدا انتخاب شد.
با پیروزی انقلاب اسلامی و در حالی که کمتر از ۲ ماه از آغاز جنگ نگذشته بود به وطن بازگشت تا در دفاع از وطن اسلامی تلاش کند و با توجه به اینکه او در دوران سربازی دوره سلاحهای سنگین را فرا گرفته بود، پس از ورود به ایران خود را به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تهران معرفی و پس از سپری کردن دوره یک ماهه آموزش نظامی در شیراز، مدت شش ماه را در جبهه آبادان خدمت کرد.
او در آبان ماه سال ۱۳۶۰ برای بار دوم به جبهه اعزام شد و به عنوان معاون گروهان رزمی حضرت مهدی (عج) فعالیت خود را آغاز کرد و همزمان با شروع عملیات فتح المبین، فرماندهی تانکهای چیفتن را بر عهده گرفت،این شهید والامقام پنج روز بیشتر از سال ۶۱ نگذشته بود که در منطقه رقابیه به فیض شهادت نائل شد.
نظر شما