بیش از ۶ درصد گوشت قرمز کشور در آذربایجان‌غربی تولید می‌شود

ارومیه -ایرنا - رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با اشاره به اینکه سالانه ۶۰۱ هزار تن انواع محصولات دام و طیور در استان تولید و روانه بازارهای مصرف می شود، گفت: در این میان ۶.۲ درصد گوشت قرمز کشور در این استان تولید می‌شود.

خسرو شهبازی روز پنجشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: میزان تولید گوشت قرمز آذربایجان غربی در سال زراعی گذشته ۵۶ هزار تن بوده که با این میزان، رتبه چهارم کشوری متعلق به این استان است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی اظهار کرد: سرانه مصرف گوشت قرمز در این استان ۱۰ کیلوگرم بوده و نیاز روزانه نیز ۳۴ هزار تن است.

وی اضافه کرد: در زمینه تولید گوشت مرغ نیز با تولید بیش از ۱۰۸ هزار تن ۳.۸ تولید کشور و رتبه هفتم متعلق به این استان بوده و سرانه مصرف ۳۰ کیلوگرم و نیاز روزانه بین ۲۶۲ تا ۲۷۲ تن متفاوت است.

شهبازی با بیان اینکه در زمینه تولید تخم مرغ هم با تولید ۱۳ هزار و ۴۹۰ تن یک درصد از مجموع تولید کشور و رتبه هیجدهم متعلق به اذربایجان غربی است، اضافه کرد: سرانه مصرف ۱۳.۵ کیلوگرم بوده و نیاز روزانه ۱۲۵ تن است.

وی ادامه داد: در زمینه تولید شیر هم با ۳۹۷ هزار تن تولید سالانه ۳.۲ درصد تولید کشور و رتبه نهم متعلق به اذربایجان غربی است. سرانه مصرف ۱۱۰ کیلوگرم بوده و یکهزار و ۲۴ تن نیاز مصرفی استان است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با بیان اینکه در تولید عسل هم این استان دارای رتبه یک کشوری است ادامه داد: آذربایجان غربی با تولید بیش از ۲۶ هزار تن حدود ۲۲ درصد تولیدات کشوری را به خود اختصاص داده است.

وی با اشاره به اینکه سرانه مصرف عسل استان ۱.۴کیلو گرم بوده ادامه داد: بیش از ۶ هزار و ۲۰۰ نفر زنبوردار در استان مشغول به کار هستند.

به گزارش ایرنا آذربایجان غربی دارای ۹ میلیون جمعیت دام و طیور است که حدود پنج میلیون آن را جمعیت دامی تشکیل می دهند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha