آسانسور خبرساز بیمارستان دولتی در کرمان/ از گیرافتادن خبرنگار تا پاسخ رسمی مسئولان
تصویر آرشیوی است

کرمان - ایرنا - انتشار کلیپ یک خبرنگار طی روزهای اخیر، زمانی که برای تهیه گزارش به بیمارستان شهید باهنر کرمان اعزام شده بود و درون آسانسور گیر می‌افتد بار دیگر بحث استانداردسازی آسانسورهای این مرکز درمانی دولتی و بزرگ را بر سر زبان‌ها انداخت.

به گزارش ایرنا، آذرماه سال گذشته نیز دادستان کرمان از پلمب برخی آسانسورهای این بیمارستان به علت انجام نشدن استانداردسازی خبر داده بود.

سازمان استاندارد با نظارت سالانه و صدور تاییدیه های استانداردسازی همواره بر این تجهیزات نظارت ویژه دارد که سال گذشته به علت انجام نشدن این امر در بیمارستان مذکور، موضوع به صدور حکم قضایی کشید.

طی روزهای گذشته اما خبرنگار صدا و سیما کلیپی از گیر افتادن خود در یک آسانسور بیمارستان شهید باهنر کرمان منتشر کرد، هرچند مدیران دانشگاه علوم پزشکی می گویند، خبرنگار سوار بر آسانسور ریموت‌دار و مخصوص کادر درمان شده بوده است.

شرح حادثه از زبان دانشگاه علوم پزشکی

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در این زمینه به خبرنگار ایرنا گفت: خبرنگار صدا و سیما برای انجام مصاحبه با دانش آموزان تصادفی راین به بیمارستان شهید باهنر کرمان می رود و ما هم زمینه و هماهنگی لازم برای انجام مصاحبه را انجام دادیم اما پس از مصاحبه خبرنگار با آسانسور قصد داشته از بیمارستان خارج شود که دچار این حادثه می شود.

احسان بیکتاشخانی ادامه داد: خبرنگار یاد شده، برای خروج از بیمارستان نباید از آسانسور ریموت‌دار که مخصوص پزشکان و بیماران است، استفاده می‌کرد اما خبرنگار با استفاده از این آسانسور در بین طبقات گیر می‌کند.

وی با بیان اینکه به این خبرنگار اعلام کردیم برای گزارش جوابیه خرابی آسانسور مجدد به بیمارستان مراجعه کند تصریح کرد: آسانسور مذکور در بیمارستان شهید باهنر کرمان تاییدیه های استاندارد و مجوزهای لازم برای ایمنی را داشته است.

مسئولیت آسانسورها برعهده بیمارستان است

اما مدیرکل استاندارد استان کرمان نیز در پاسخ به پیگیری خبرنگار ایرنا با بیان اینکه مسئولیت آسانسورها برعهده بیمارستان است گفت:در خصوص آسانسورهای بیمارستان باهنر پس از اقدامات اداره کل استاندارد و همکاری مسئولان بیمارستان، با توجه به حساسیت کار بیمارستان که بازرسی و حتی اقدامات حقوقی اداره کل استاندارد را با مشکل مواجه می کرد از تعداد هشت دستگاه آسانسور تعداد ۶ آسانسور موفق به اخذ تاییدیه شدند و ۲ آسانسور دیگر به منظور اخذ تاییدیه نهایی به کمیته فنی استاندارد ارسال شده است.

مسلم بسیج همچنین با تشریح گزارش ها در این بخش افزود: در یکسال اخیر ۴۵۵ آسانسور ( در استان) شناسایی شده و همین تعداد اخطار دریافت کرده‌اند که تعداد ۱۸۷ مورد به مراجع قضایی معرفی و ۹۸ مورد پلمب شده اند.

به گفته وی، بر اساس ماده ۱۵ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد هر گونه خدماتی که ارائه می شود بایستی تاییدیه استاندارد را اخذ کند، در غیر این صورت بر اساس ماده ۴۰ قانون مذکور برخورد خواهد شد.

مدیرکل استاندارد کرمان در زمان انجام مصاحبه تایید نکرد که آسانسوری که خبرنگار صداوسیما در آن گیر افتاده بود، یکی از همان ۲ آسانسوری بوده که منتظر تاییدیه به سر می‌برد و گفت: اینک که باشما صحبت می‌کنم هنوز اطلاع نداریم کدام آسانسور بوده و باید بررسی شود.

هرچند اظهارنظر مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تاکید دارد آن آسانسور مشکل استاندارد نداشته است.

اما استانداردسازی آسانسورها در استان کرمان طی چند سال اخیر تشدید و آسانسور برخی مجتمع های بزرگ شهر کرمان نیز پلمب شده است.

به گزارش ایرنا مقوله استانداردسازی آسانسورها از جمله نکات مهمی است که با جان انسان‌ها ارتباط مستقیم دارد و انتظار هست هم بخش خصوصی و هم مدیران دولتی با اولویت به آن بپردازند و سازمان استاندارد نیز در این زمینه منطبق با نکات فنی و بدون اغماض برخورد و در صورت نیاز موارد را به دستگاه قضا معرفی کند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha