به گزارش خبرنگارایرنا، محمدسبحان حسنی روز یکشنبه در جلسه هماهنگی مراسم یادبود عملیات محرم اظهار کرد: یادبود عملیات محرم یادآور رشادت، مجاهدت و جانفشانی شهدا و رزمندگانی است که با انجام این عملیات از خاک میهن اسلامی در برابر تجاوز عراق ایستادگی و مقاومت کردند.
وی افزود: برای برگزاری هرچه باشکوه تر مراسم یادبود عملیات محرم همه نهادها، سازمانها و شرکتها پایکار هستند که باید ظرفیت های خود برای این مراسم ملی را بکارگیری کنند.
حسنی ادامه داد: مردم استان ایلام طی هشت سال جنگ تحمیلی در پاسداری از خاک کشور و دفاع از مرزهای کشور خوش درخشیدند و در پیروزی کشور بر صدام در جنگ تحمیلی نقشآفرین بودند.
وی با اشاره به نقش تاثیرگذار مردم ایلام در دوران دفاع مقدس و وجود ۴۳۵ کیلومتر مرز مشترک و پاسداری از مرزهای کشور، بر انتقال و روایت جانفشانی شهدا، رزمندگان و ایثارگران و دستاوردهای دفاع مقدس در قالبهای مختلف هنری(تصویری و مکتوب) به نسل جدید تاکید کرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری ایلام خواستار همکاری، هماهنگی و اعلام آمادگی همه مدیران دستگاههای اجرایی برای برگزاری باشکوه و وزین مراسم بزرگداشت عملیات محرم شد.
وی در خصوص حمله رژیم اشغالگر و سفاک صهیونیستی به چند استان کشور و درگیری اشرار با نیروهای فراجا در شرق کشور، نیز گفت: در این ۲ واقعه ناگوار چند تن از نیروهای ارتش و فراجا به فیض شهادت نایل شدند و جانشان را فدای امنیت میهن اسلامی کردند.
به گزارش ایرنا، عملیات محرم عملیات نظامی تهاجمی محدود نیروهای مسلح ایران، در خلال جنگ ایران و عراق بود، که به مدت ۱۰ روز، در آبانماه ۱۳۶۱ بهصورت مشترک توسط نیروی زمینی ارتش و سپاه پاسداران، در منطقه دهلران و موسیان انجام شد.
طبق اسناد و آمار استان ایلام بیش از سه هزار شهید، ۱۱ هزار جانباز و ۳۰۰ آزاده دارد که در مقایسه با کل جمعیت استان در دهه ۶۰ (۲۵۰ هزار نفر) بیشترین تعداد ایثارگر کشور متعلق به ایلام است.
مناطق مسکونی استان ایلام بیش از ۳۰۰ بار مورد حمله هوایی رژیم بعث قرار گرفت و تا پایان جنگ تحمیلی و هنگام عملیات مرصاد در محاصره نیروهای عراقی بود.
شرهانی، نقطه ایثار قلاویزان، سه راهی جندالله، قرارگاه بانروشان، سنگر و دیدگاه صدام، حسینیه آیت الله حیدری ایلامی، کانال کمیل، قرارگاه شهید باقری، زمین فوتبال چوار، میمک و کوشک از جمله یادمانهای دوران دفاع مقدس استان ایلام هستند.
نظر شما