مسعود میرزاعسگری روز سهشنبه به ایرنا افزود: در این مدت با تلاش شبانهروزی کارکنان با همت این نیروگاه، توانستیم ۲ میلیارد و ۴۷۰ میلیون و ۷۶۰ هزار کیلو وات ساعت انرژی الکتریکی تولید کنیم.
وی همچنین به تولید برق در مهرماه امسال در نیروگاه حرارتی بیستون نیز اشاره کرد و گفت: در این مدت، بیش از ۲۱۷ میلیون کیلو وات ساعت انرژی الکتریکی در نیروگاه حرارتی بیستون تولید شد که از این مقدار ۱۹۸ میلیون و ۶۹۴ هزار کیلووات ساعت به صورت خالص به شبکه سراسری تزریق گردید.
میرزاعسکری اضافه کرد: این درحالی است که در مهرماه تعمیرات های دوره ای واحدهای بخار انجام شد و نیمی از ظرفیت برق تولیدی واحدها به مدار تحویل شده است.
مدیرعامل نیروگاه حرارتی بیستون در ادامه سخنانش همچنین به اجرای طرح پایش عملکرد نیروگاههای حرارتی در دوره پیک مصرف برق تابستان ۱۴۰۳ نیز اشاره کرد و گفت: براساس بررسی صورت گرفته در حوزه بیشترین درصد تحقق تولید به ترتیب نیروگاههای بیستون، شهیدمفتح و توس رتبههای اول تا سوم را در میان نیروگاههای بخاری و نیروگاههای زاگرس، هنگام، خرمشهر و بمپور رتبههای برتر را در میان نیروگاههای گازی بزرگ کسب کردند.
وی همچنین اضافه کرد: در میان نیروگاههای سیکلترکیبی نیز نیروگاههای سرو، شوباد و کاشان و در میان نیروگاههای کوچک هم مجموعه طرشت، اسلامآباد غرب و شهید زنبق توانستهاند رتبههای برتر را کسب کنند.
میرزاعسکری افزود: برای بررسی میزان تحقق تولید نیروگاههای حرارتی در این دوره، طرح پایش عملکرد نیروگاههای حرارتی در ساعات پیک روز و شب از ابتدای خردادماه شروع و تا پایان شهریور ماه ادامه داشت.
نیروگاه بیستون دارای ۲ واحد ۳۲۰ مگاواتی است که در کیلومتر ۲۰ جاده کرمانشاه به همدان قرار داشته و نقش بسزائی در پایداری شبکه سراسری برق غرب کشور بر عهده دارد و توسط توان و دانش کارکنان بومی استان کرمانشاه اداره میشود.
به گزارش ایرنا؛ استان کرمانشاه با داشتن ۲۵ هزار کیلومتر مربع وسعت و ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق؛ ۷۸۵ هزار مشترک برق دارد که ۸۳ درصد از آنها، یعنی ۶۵۲ هزار مشترک خانگی هستند.
این استان با ۲ میلیون نفر جمعیت ۳۴ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا دارد.
نظر شما