کمبود نقدینگی و نبود بازار فروش دلایل اصلی راکد بودن واحدهای صنعتی گچساران

گچساران- ایرنا _کمبود نقدینگی علت اصلی راکد بودن واحد های صنعتی گچساران است که برای رفع این مشکل بسیج مهندسین کهگیلویه و بویراحمد توانست در چند سال گذشته در احیای برخی از واحد های تولیدی و صنعتی شهرستان گچساران اقدامات موثری را انجام دهد و هم اکنون صنعتگران این شهرستان چشم انتظار دولت برای دریافت تسهیلات کم بهره هستند.

به گزارش ایرنا،توسعه مدل‌ها و طرح‌های جدید درباره احیای واحدهای اقتصادی ، استفاده از ظرفیتهای معادن و واحد های تولیدی و صنعتی نیمه تعطیل و تعطیل را برای رونق تولید و اشتغال و در نهایت توانمندسازی احیاگران و توسعه دانش احیا اقدامات بسیج مهندسین صنعت،معدن، تجارت کهگیلویه و بویراحمد در این شهرستان بوده است.

کمبود نقدینگی و بازار فروش دلایل اصلی راکد بودن واحدهای صنعتی گچساران

وضعیت اقتصادی کشور در سال‌های اخیر سبب شد تا بخش زیادی از واحدهای صنعتی و تولیدی شهرستان گچساران از چرخه تولید خارج‌شده و مشکلات فراوانی سر راه سرمایه‌گذاران این شهرستان ایجاد کند.

کمبود نقدینگی و بازار فروش دلایل اصلی راکد بودن واحدهای صنعتی گچساران


هم اکنون کارگاه‌های صنعتی و تولیدی بسیاری در شهرک‌های صنعتی گچساران به دلیل مشکلات فراوان اقتصادی راکد مانده اند که مسئولان و متولیان امر می‌توانند با عزمی جدی و روحیه‌ای جهادی برای پیگیری و رفع مشکلات وارد میدان عمل شوند و سکوت صنعت را را در این بام نفتی بشکند.
نبود سرمایه در گردش، نبود تسهیلات لازم، کمبود منابع مالی و نقدینگی، تأمین مواد اولیه، نبود بازار و مشتری، مالیات و بدهی‌های بانکی از مهم‌ترین عوامل رکود و تعطیلی واحدهای صنعتی و تولیدی در گچساران است.

کمبود نقدینگی و بازار فروش دلایل اصلی راکد بودن واحدهای صنعتی گچساران

در سالی که مزین به جهش تولید با مشارکت مردم است بسیج مهندسین صنعتی استان کهگیلویه و بویراحمد در قالب طرح "پایش و عارضه‌یابی" کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید را به‌منظور بررسی، تبادل‌نظر و هماهنگی برای برطرف کردن مشکلات و موانع فراروی واحدهای صنعتی و تولیدی تشکیل داده است.

اجرای طرح پایش و عرضه یابی واحد های صنعتی در کهگیلویه و بویراحمد
مسئول سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن سپاه فتح کهگیلویه‌ و بویراحمد در بازدید از واحد های صنعتی گچساران گفت: طرح پایش، عارضه‌یابی و احیای واحدهای صنعتی و معدنی با عنوان "کلینیک خدمات مشاوره" از سوی سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن استان کهگیلویه و بویراحمد در دست اجراست که ایجاد اشتغال پایدار و افزایش ظرفیت تولید از اهداف این طرح است.

کمبود نقدینگی و بازار فروش دلایل اصلی راکد بودن واحدهای صنعتی گچساران

سرهنگ ربیع الله اصالت فر افزود: سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن کهگیلویه و بویراحمد با توجه به مأموریت ذاتی خود و همچنین توانمندی مهندسین بسیجی، حضوری پررنگ در عرصه صنعت و معدن داشته است.

وی بیان کرد: بسیج مهندسین در قالب طرح "صنعت یار" و "معدن یار" پس از پایش عارضه‌یابی در کلینیک‌های خدمات مشاوره، موضوعات را به‌صورت تخصصی و با استفاده از ظرفیت مهندسین بسیجی با عنوان مشاور موردبررسی قرار خواهد داد.
اصالت فر تصریح کرد: سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن استان برای ایجاد و تثبیت اشتغال با هماهنگی و هم‌افزایی با دیگر دستگاه‌ها و نهادها، مشکلات زیرساختی را برای احیای صنایع راکد و نیمه فعال در دستور کار قرار خواهد داد.

کمبود نقدینگی و بازار فروش دلایل اصلی راکد بودن واحدهای صنعتی گچساران

اصالت فر گفت: بازدید، پایش و عارضه‌یابی از واحدهای تولیدی و صنعتی به‌ویژه صنایع راکد و نیمه فعال استان با استفاده از ظرفیت شبکه مهندسین و گروه‌های‌ جهادی صنعتی، به‌صورت مستمر در سطح استان در حال انجام است.

رفع موانع و مشکلات تولید کنندکان در کلنیک سیار خدمات مشاوره بسیج مهندسین

کلنیک سیار خدمات مشاوره با حمایت ویژه مسئول سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن با محوریت کلنیک تخصصی سازمان بسیج مهندسین استان برای رفع موانع و مشکلات تولیدکنندگان، ارتقای سطح کمی و کیفی تولیدات واحدهای صنعتی همسو با سیاست ها و برنامه های حمایتی بسیج مهندسین کشور انجام و در این رویداد به واحدهای تولیدی خدمات مشاوره رایگان ارایه می شود.

مدیر کلنیک تخصصی سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن کهگیلویه و بویراحمد گفت: ایجاد فرهنگ استفاده از خدمات مشاوره در بخش صنعت و معدن، ایجاد ارتباط موثر بین تولیدکنندگان و مشاوران، توانمندسازی و مهارت افزایی مدیران واحدهای تولیدی و عارضه یابی طرحها و واحدهای صنعتی مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی از مهمترین اهداف برگزاری این رویداد می باشد.

احسان باقری ابراز کرد: کلینیک سیار خدمات مشاوره در شهرستان گچساران با حضور مشاورین مجرب صنعتی در زمینه‌های فنی و تکنولوژی، بازار و بازاریابی ، تبلیغات و تولید محتوا ، مدیریت و کیفیت برای واحدهای صنعتی استان برگزار می شود.

وی اجرای کلینیک سیار خدمات مشاوره را یکی از برنامه‌های حمایتی سازمان بسبج مهندسین صنعت و معدن استان اعلام و تصریح کرد: در راستای سیاست های حمایتی دستگاهای اقتصادی در بهبود فصای کسب و کار در استان و برای خدمت رسانی مطلوب به صاحبان کسب و کار ، کلینیک سیار خدمات مشاوره بمدت ۲ روز در شهرستان های گچساران و بویراحمد با حضور مشاورین و متخصصین برگزار شد.

باقری ادامه داد: در قالب این رویداد بازدید و پایش میدانی چهار واحد صنعتی مستقر در شهرک صنعتی چهاربیشه گچساران و وناحیه صنعتی امامزاده جعفر(ع) انجام شد و از نزدیک مسایل و مشکلات این واحدها احصا و خدمات رایگان مشاوره‌ای ارایه گردید.

۵۳ واحد صنعتی تولیدی فعال در شهرک های صنعتی گچساران وجود دارد که از این تعداد ۱۱ واحد در ناحیه صنعتی امامزاده جعفر و مابقی در شهرک صنعتی چهاربیشه می باشد.
عصر امروز دوشنبه بازدید میدانی برای بررسی مشکلات واحدهای صنعتی و تولیدی شهرک‌های صنعتی گچساران (امامزاده جعفر و چهاربیشه) با حضور کلینیک خدمات مشاوره" از سوی سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن استان کهگیلویه و بویراحمد انجام شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha