«صادق کریمی» روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با حمایت استاندار، رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و پیگیری رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه این مبلغ برای تهیه تجهیزات بیمارستانی از سازمان برنامه و بودجه مصوب گردیده و با جدیدت پیگیر تخصیص آن هستیم تا تجهیزات ضروری بیمارستانها خریداری و خدمات درمانی به بهترین نحو ممکن به بیماران در استان ارائه گردد.
وی با بیان اینکه شاهد افزایش مبلغ اختصاص یافته از محل اعتبارات توازن ملی به دانشگاه علوم پزشکی در سال جاری هستیم، گفت: سال گذشته حدود ۴۰۰ میلیارد ریال از محل این اعتبارات به دانشگاه اختصاص یافت که این رقم امسال با افزایش چشمگیری به هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال رسیده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه اعتبارات توازن ملی براساس عملکرد سازمان ها اختصاص داده می شود، افزود: عملکرد دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در حوزه تجهیزات بیمارستانی مثبت و موفق بود و میزان اعتبار اختصاص یافته از این محل نیز براساس عملکرد خوب دانشگاه در سال گذشته بوده است.
کریمی همچنین در ادامه با اشاره به اینکه جذب اعتبارات توازن ملی نیاز به پیگیری جدی دارد، گفت: خوشبختانه با پیگیری ها و رایزنی های انجام شده در سال های قبل اعتبارات توازن ملی به صورت ۱۰۰ درصد در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تخصیص یافت و امسال نیز به مانند سال های گذشته این اعتبارات را با حمایت مجمع نمایندگان استان به صورت کامل جذب خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه در طول سه سال اخیر در حوزه تجهیزات بیمارستانی شاهد توسعه چشمگیری در استان کرمانشاه بوده ایم، تصریح کرد: با جذب کامل اعتبارات توازن ملی امسال و خریداری تجهیزات بیشتر، شاهد ارتقای شاخص های بهداشتی درمانی در استان کرمانشاه خواهیم بود.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، ارتقای کمی و کیفی خدمات به مردم و ارتقای شاخص های این حوزه را از مهمترین اهداف این دانشگاه بیان کرد و گفت: مجموعه مدیران دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در راستای رضایتمندی مردم و کاهش مشکلات حوزه بهداشت و درمان در استان تلاش میکنند.
به گزارش ایرنا، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ۱۰ دانشکده شامل دانشکدههای پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری و مامایی، بهداشت، تغذیه، توانبخشی، پیراپزشکی و دانشکده پرستاری سنقر و کلیایی و مجتمع آموزشی اسلام آبادغرب دارد.
بیش از ۱۰۰ رشته تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مقاطع مختلف دایر است که از این تعداد ۱۸ رشته در مقطع PHD (دکترای تخصصی) است و ۲۰ رشته در دستیاری تخصصی، سه رشته دکترای عمومی (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی)، ۲۹رشته کارشناسی ارشد، ۲۲ رشته کارشناسی و یک رشته کاردانی است.
اکنون ۶ هزار و ۴۰۰ نفر دانشجو در ۱۰۱ رشته در مقاطع مختلف در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه مشغول به تحصیل هستند که از این تعداد ۶۶۸ دانشجو خارجی می باشند. ۵۴۰ نفر عضو هیات علمی نیز کار تدریس دانشجویان را برعهده دارند.
استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه اکنون ۲۶ بیمارستان در بخش های دولتی، نیمه دولتی و خصوصی دارد که از این تعداد ۲۰ بیمارستان با بیش از چهار هزار و ۵۰۰ تخت زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی است.
نظر شما