به گزارش ایرنا از دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر محمد صادقی روز سه شنبه افزود: از این تعداد ۵۹ هزار و ۳۹۳ بیمار جراحی، ۶۰۰ بیمار قطع عضو (آمپوتاسیون) و بقیه بیماران دچار بیماری انسدادی مزمن، سکته مغزی، دیابت، نارسایی قلبی، سرطان، بیماری های اعصاب و روان، حمله قلبی، پرفشاری خون، بیماری های چشمی، مبتلا به سوختگی، نارسایی مزمن کلیوی و سایر بیماران بودهاند.
وی بیان کرد: هدف اصلی سامانه فالوآپ پیگیری مراحل درمانی بیمار پس از ترخیص است تا نیاز به بستری مجدد پیدا نکنند و روند درمان آنها در منزل به خوبی انجام شود.
مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: پرستار پیگیر ( فالوآپ) به معنای پیگیری زنجیرهای سلامت بیمار به مدت ۴۸ ساعت، یک هفته، ۲ هفته، یک ماه تا یک سال بعد از ترخیص از بیمارستان و ارائه راهنماییهای لازم به بیمار است.
صادقی گفت: این برنامه با مشارکت ۱۶۷ پرستار از سه سال گذشته در مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال اجرا است.
هم اکنون نزدیک به ۱۰ هزار پرستار در مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد مشغول فعالیت هستند.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیش از ۹ هزار دانشجو و افزون بر ۲۵ هزار کارمند بهداشتی و درمانی به عنوان قطب پزشکی شمال شرق کشور مطرح است.
این دانشگاه با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۷ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه، نیشابور و دانشکده پزشکی تربتجام است.
نظر شما