به گزارش ایرنا به نقل از روداو عربی، دولت عراق با انتشار بیانیهای، اقدام رژیم صهیونیستی در ممنوع کردن فعالیت آنروا را محکوم کرد و آن را به منزله تحولی دارای تاثیرات خطرناک بر وضعیت انسانی و مانع تراشی بر سر تلاشها برای ارسال و توزیع کمکهای بشردوستانه در فلسطین اشغالی دانست.
دولت عراق در این بیانیه تصریح کرد: آژانس آنروا که از ۷۵ سال پیش تاکنون به فعالیت در زمینه بشردوستانه ادامه میدهد مسئول امدادرسانی و کمک به ملتی است که همه آنها به آواره تبدیل شدهاند و ممنوع کردن فعالیت آن از سوی رژیم غاصب صهیونیستی، باعث به خطر افتادن سلامتی و زندگی میلیونها غیرنظامی از جمله زنان، کودکان و سالخوردگان خواهد شد.
در بیانیه دولت عراق تاکید شده است: رژیم اشغالگر صهیونیستی، با ارتکاب انواع تجاوزات علیه سازمان آنروا، نیروهای این نهاد امدادرسان را به طور مستقیم هدف قرار داده است که این امر، بیانگر میزان بی توجهی این رژیم به همه ارزشها و معاهدات بینالمللی و طرحهای این رژیم برای تکمیل جنایات نسل کشی و پاکسازی نژادی فلسطینیهاست که به زشتترین شیوه در حال انجام آن در سرزمینهای فلسطینی است.
پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) روز دوشنبه قانونی را تصویب کرد که به موجب آن فعالیت آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (UNRWA) در داخل فلسطین اشغالی ممنوع میشود.
پیش نویس قانون مذکور با ۹۲ رای موافق و ۱۰ رای مخالف به تصویب رسید.
این اقدام رژیم صهیونیستی با هدف تشدید فشارها بر ساکنان باریکه غزه صورت گرفته است.
رژیم صهیونیستی سالها بود که آژانس امدادرسانی سازمان ملل به آوارگان فلسطینی را تحت فشار قرار میداد و این فشارها با آغاز جنگ در غزه بیشتر شد.
اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد دهم اکتبر گذشته (۱۹ مهر) و یک روز پس از هشداری که آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد در این زمینه صادر کرد، درباره تصویب این قانون به رژیم صهیونیستی هشدار دادند.
رژیم صهیونیستی ادعا میکند که بین جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) و آنروا پیوند عمیقی وجود دارد و این رژیم آن را نمیپذیرد. همین ادعای بیاساس سبب شد تا برخی از کشورهای غربی برای چند ماهی کمکهای مالی خود را به این نهاد بینالمللی متوقف کنند.
آنروا در سال ۱۹۴۹ برای حمایت از پناهجویان فلسطینی در بسیاری از کشورها تاسیس شد و به ویژه مراکز بهداشتی و مدارس در غزه و کرانه باختری را اداره میکند.
این سازمان، ستون فقرات توزیع کمکهای بین المللی در نوار غزه محسوب میشود که اکنون با یک فاجعه انسانی ناشی از جنایات وحشیانه اسرائیل در غزه مواجه است.
به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرده است. طی این مدت ۷۰ درصد از منازل و زیرساختهای نوار غزه به شدت آسیب دیدهاند و محاصره رقت بار و بحران انسانی شدید در کنار قحطی و گرسنگی بیسابقه، جان ساکنان این منطقه را تهدید میکند.
با وجود همه این جنایتها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده که پس از ۱۳ ماه جنگ، هنوز نتوانسته است به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه برسد.
نظر شما