به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، بررسی تقاضای استعفای عبدالکریم حسینزاده نماینده نقده و اشنویه از سمت نمایندگی برای دومین بار در جلسه صحن علنی امروز چهارشنبه - ۹ آبان ماه - مجلس شورای اسلامی در دستور کار قرار گرفت و نمایندگان مخالفت با این استعفاء نظرات و دیدگاههای خود را در این باره بیان کردند.
قاسم روانبخش در مخالفت با تقاضای استعفای حسین زاده گفت: وقتی آقای حسین زاده یک بار تقاضای استعفاء از جایگاه نمایندگی را مطرح کرد و و مجلس با این استعفاء مخالفت کرد، چرا این موضوع باردیگر مطرح شده است.
وی افزود: طرح دوباره این موضوع به نوعی توهین به مجلس است و این گونه استنباط میشود که مجلس در بار نخست بررسی استعفاء این نماینده از جایگاه نمایندگی، به درستی این موضوع را بررسی نکرده است.
نماینده مردم قم در مجلس تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب پیش از این توصیه فرمودند که تا آنجا که امکان دارد از مجلس وزیر و معاون وزیر برای دولت انتخاب نشود تا نمایندگان بر پیمان چهار ساله خود در جایگاه نمایندگی باقی بمانند. از طرفی اگر آقای حسین زاده از این سمت استعفاء دهند، مردم حوزه انتخابی ایشان از وجود نماینده محروم میشوند.
وی تاکید کرد: چرا اصرار دارید که حتما فردی از مجلس برای این جایگاه انتخاب شود. اگر برای رئیس جمهور مهم است که حتما فردی از اهل سنت برای این جایگاه انتخاب شود، آقای رئیس جمهور میتواند از افراد فرهیخته اهل سنت خارج از مجلس فردی را برای این جایگاه انتخاب کنند.
محمدرضا احمدی سنگر نماینده رشت گفت: یکی از وظایف نمایندگان خدمت به مردم است و مردم به نمایندگان بیشتر دسترسی دارند و از آنها توقع دارند و خدمت به مردم توفیق است.
نماینده مردم رشت در مجلس افزود: مردم نقده و اشنویه به امیدی به آقای حسین زاده رای دادند و این مردم شهدای زیادی به انقلاب تقدیم کردند و وقتی آنها به ما برای پیگیری امورات خود رای می دهند، تنها گذاشتن آنها درست نیست.
وی تاکید کرد: ما نمایندگان مجلس، وکیل مردم هستیم و وکیل دولت نیستیم و بر اساس ماده ۶۷ قانون اساسی سوگند یاد کردیم که ودیعهای که ملت به من سپرده است، از آن پاسداری کنیم و به خدمت ملت پایبند باشیم.
موافقت با درخواست حسین زاده تضعیف مجلس است
حمید رسایی در مخالفت با استعفای نماینده مردم نقده و اشنویه گفت: از رای قبلی که ما دادهایم تا امروز چه اتفاقی افتاده و چه چیزی تغییر کرده است. من با شخص آقای حسینزاده کاری ندارم اما این روال را غلط میدانم و معتقدم نمایندگان اگر میخواهند مجلس را تضعیف کنند باید با درخواست استعفای مجدد حسینزاده مخالفت کنند.
نماینده مردم تهران در مجلس افزود: آیین نامه داخلی مجلس در مورد طرح استعفای مجدد نمایندگان مجلس سکوت کرده است اما روال آیین نامه در موارد دیگر این است که مواردی که در مجلس رای نمیآورد تا ۶ ماه بعد امکان طرح موضوع در مجلس وجود ندارد.
امیرحسین ثابتی نماینده تهران نیز در مخالفت با استعفا گفت: ما بحث شخصی با آقای حسینزاده نداریم و اگر امروز به جای ایشان فرد دیگری هم بود من مخالف بودم چرا که ایشان سه هفته پیش در صحن صحبت کرد و نمایندگان به هر دلیلی با استعفای او مخالفت کردند، دوباره بدون تغییر شرایط همان درخواست مطرح میشود. آیا این غیر از لجبازی با مجلس است.
نماینده مردم تهران در مجلس تاکید کرد: طبق قانون، ایجاد معاونت توسعه روستایی بر عهده وزارت جهاد کشاورزی است، چرا کاری که خلاف قانون آئین نامه است انجام دهیم.
وی یادآور شد: رهبر معظم انقلاب به عدم خروج نمایندگان از مجلس توصیه فرمودند. رهبری به چه بیانی بگویند که مجلس را خالی نکنید. مردم نقده و اشنویه چه گناهی دارند که تا چند ماه نباید نماینده داشته باشند.
مردم مرز نشین نقده و اشنویه را از نماینده محروم نکنیم
مجتبی ذوالنوری نیز در مخالفت با این استعفا اظهار داشت: مگر ما از عزیزان فرهیخته اهل سنت کم داریم که رئیس جمهور عزیزمان برای تقویت حضور آنها در اداره جامعه از آنها استفاده کند.
نماینده مردم قم در مجلس یادآور شد: اجازه دهید کرسی عزیزان اهل سنت در مجلس بماند و عزیز اهل سنت دیگری که میتواند در این جایگاه منصوب شود. مگر رهبری نفرمودند که مجلس را سکوی پرش برای دستگاههای دیگر قرار ندهید. چه جوابی برای مردم مرزنشین نقده و اشنویه داریم که بار امانت ۴ ساله را روی دوش نمایندهشان گذاشتهاند.
مهدی کوچک زاده در مخالفت با استعفای نماینده مردم نقده و اشنویه از نمایندگی مجلس گفت: عبدالکریم حسینزاده فرزند و نوه شهید و کردی غیرتمند است و ما با اهل تسنن بودن عبدالکریم و کرد بودن او مشکلی نداریم.
وی انتخاب حسین زاده را سبب تعارض منافع دانست و گفت: فردی را برای معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم باید انتخاب کرد که خودش اهل مناطق محروم نباشد.
نظر شما