به گزارش خبرنگار ایرنا، سیدعلی مظفرپور امروز چهارشنبه در مراسم افتتاح این بخش درمانی اظهار کرد: دومین بخش سیسییو (مراقبتهای ویژه قلبی) در فضایی با مساحت ۲۲۰ مترمربع بنا با ظرفیت ۸ تخت بستری در مرکز آموزشی و درمانی آیت الله روحانی(ره) بابل افتتاح شد.
وی گفت: با اضافه شدن این ۸ تخت جدید تعداد تختهای سیسییو این مرکز درمانی به ۲۱ تخت در دو بخش مجزا از هم رسید.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: برای افتتاح این بخش درمانی نزدیک به ۴۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری شد که با کمک خیرین و دانشگاه این طرح به مرحله افتتاح رسید.
این مقام مسوول تصریح کرد: در این مرکز درمانی سالانه ۹۰۰ بیمار قلبی در بخش سی سی یو بستری می شوند که با افزایش ۸ تخت جدید میتوان به بیماران قلبی بیشتری خدمات درمانی ارائه کرد.
دانشگاه علوم پزشکی بابل که در سال ۱۳۶۲ مجوز تاسیس دریافت کرد در سال ۱۳۶۴ اولین گروه دانشجو را در این دانشگاه وارد شدند که این امر سبب شد تا این دانشگاه در بابل به عنوان اولین دانشگاه علوم پزشکی در شمال کشور فعالیت خود را آغاز کند.
دانشگاه علوم پزشکی بابل در منطقه جنوب شهر بابل و در ابتدای خیابان کشاورز واقع است. این دانشگاه در زمینی حدود ۴۰ هکتاری واقع شده است که مملو از درخت های هیرکانی به همراه درخت های نارنج، پرتقال و سیب است.
دانشگاه علوم پزشکی بابل دارای ۱۰ دانشکده و یک پژوهشکده اعم از دانشکده پزشکی، داروسازی، دندانپزشکی، پیراپزشکی، پرستاری و مامایی رامسر، دانشکده طب ایرانی، پردیس خودگردان، توانبخشی، بهداشت، پرستاری و مامایی است.
دانشگاه علوم پزشکی بابل شامل هفت بیمارستان شامل مرکز آموزشی درمانی شهید یحیی نژاد بابل، شهید بهشتی، آیت الله روحانی، کودکان امیرکلا، شهید رجایی بابلسر، مرکز درمانی تخصصی ناباروری فاطمه زهرا، ۱۷ شهریور مرزیکلا و نیز ۲ کلینیک تخصصی و فوق تخصصی امید مرکزی بابل و کلینیک تخصصی و فوق تخصصی امید خشرودپی دارا می باشد که سالانه ۷۰ هزار بیمار در این بیمارستان ها بستری می شوند.
در زمان حاضر این دانشگاه پزشکی در بابل بیش از چهار هزار ۸۰۰ دانشجوی داخلی و ۳۶۸ عضو هیأت علمی دارد که برای نخستین بار بیش از ۲۰ دانشجوی خارجی هم در این دانشگاه تحصیل خود را آغاز کردند.
نظر شما