به گزارش خبرنگار ایرنا، مرتضی مثبتشاهجوئی روز چهارشنبه به رسانه ها افزود: این عملیات در شهرستانهای سمنان، شاهرود و گرمسار و در کوتاهترین زمان ممکن با موفقیت به اتمام رسید.
وی گفت: با هدف پاسخگویی به نیازهای ارتباطی مشترکان و ارائه سرویسهای نوین تلفن ثابت و اینترنت پرسرعت، عملیات ارتقاء فناوری یک دستگاه کافوی مخابراتی شهر سمنان، ۶ کافو در شهر شاهرود و یک کافو در شهر گرمسار با سرمایهگذاری ۱۰۵ میلیارد ریالی انجام شد.
وی بیان کرد که بهینهسازی شبکه و کابلبرگردان ۶ دستگاه کافوی پیشرفته نوری (FTTC) شهرک دانشگاه شاهرود با یکهزار و ۱۰۰ متر حفاری و فیبرکشی اجرایی شد.
این مسوول با اشاره به بهرهمندی ۲ هزار و ۶۰۰ مشترک این شهرک شاهرود با اجرایی شدن این طرح، ادامه داد: این شهروندان از سرویس پرسرعت باند پهن از جمله سرویس VDSL با سرعت و کیفیت مطلوب برخوردار شدند.
به گفته وی، با هدف انجام برگردان کافو مسی به نوری در مسکن مهر سمنان نیز تعداد ۴۰۰ مشترک این منطقه از سرویسهای با سرعت بالاتر بهرهمند شدند.
معاون مخابرات استان سمنان افزود: با برگردان کافوی مخابراتی محدوده مهر گرمسار، امکان ارائه سرویس VDSL برای ۲۵۰ مشترک این منطقه فراهم شد.
به گزارش ایرنا، کافوهای نوری یا فناوری FTTC دارای مزایایی چون کیفیت و پهنای باند بالا، قابلیت اطمینان، ایمنی بیشتر و مقاوم در برابر رطوبت است.
هفت هزار و ۳۰۰ مشترک خانگی فیبرنوری در استان سمنان به شبکه متصل هستند و از این خدمت فناورانه مخابرات بهرهمندند و میزان رضایتمندی از این خدمت در بین شهروندان سمنانی حدود ۹۰ درصد است.
سمنان در شاخص برخورداری از زیرساختهای مخابراتی و ارتباط اینترنتی، پس از تهران، دومین استان برخوردار کشور محسوب میشود.
۹۰ درصد روستاهای استان اینترنت نسل جدید دارند و به عبارتی ۹۰ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان به فناوری نسل سوم و چهارم مجهز هستند که امکان توسعه کسب و کارهای روستایی را به مردم داده است.
ضریب نفوذ تلفن همراه در استان حدود ۱۲۰ درصد است، یعنی به صورت متوسط هر خانواده چهار نفره پنج سیمکارت دارد.
نظر شما