مدیرکل صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان در این رابطه به خبرنگار ایرنا گفت: محصول مس کارخانه سرگز به دلیل ناخالصی و وجود ماده معدنی روی در آن با قیمت کمتری به فروش می رسید که سرمایهگذار را به فکر انداخت خط کنسانتره روی را هم راهاندازی کند.
مسلم مروجی افزود: در همین راستا با همکاری یک شرکت دانش بنیان و انجام تحقیقات دانشگاهی این خط تولید داخلی سازی شد و به مرحله اجرا رسید.
وی ادامه داد: معادن زیادی در کشور داریم به دلیل تکنولوژی نتوانسته این ٢ عنصر را تفکیک کنند و بنا به گفته سرمایه گذار، این نخستین بار در کشور است که اقدام به تفکیک مس و روی میشود.
مروجی اضافه کرد: ۷۰۰ نفر در مجموع در این معدن مشغول به کار هستند که ۴۲۰ نفر آنها بیمه خود معدن هستند و مابقی به شیوه پیمانکاری با پیمانکار کار می کنند.
وی با بیان اینکه ٢ هزار و ۵۰۰ تن کنستانتره مس تولید می شود افزود: با خط جدید، روی از عیار یک به عیار ۴۵ درصد می رسد و ماهی یک هزار تن کنستانتره تولید می شود و این ماده معدنی محصولی صادراتی است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان بیان کرد: کنسانتره مس تاکنون ۱۰ هزار میلیارد ریال سرمایهگذاری جدید انجام داده که شامل پنج هزار میلیارد ریال برای خط تولید کنستانتره روی و پنج هزار میلیارد ریال هم برای اکتشاف و افزایش ظرفیت و ذخیره مس هزینه کرده است.
نخستین برداشت گوجه فرنگی از گلخانه هیدروپولیک اسفندقه
امروز همچنین حسنزاده معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان به همراه فرماندار جیرفت از گلخانه هیدروپونیک اسفندقه بازدید کرد.
فرماندار جیرفت در این رابطه گفت: پنج هکتار این گلخانه به کشت گوجه فرنگی اختصاص دارد و ۱۰ هکتار آن سالن سردخانه و سورت گیری است.
احمد بلندنظر با بیان اینکه بیشتر محصول این گلخانه برای صادرات به روسیه است افزود: سال گذشته برداشت از آن آزمایشی بود و امسال خط تولید فعال شده است.
وی ادامه داد: یکی از اهداف بازدید معاون استاندار از این گلخانه، پیگیری رفع مشکلات مالی این مجموعه بود.
نظر شما