به گزارش ایرنا، سردار قاسم رضایی روز چهارشنبه به استان سمنان سفر کرد و از پاسگاههای انتظامی گرماب، خانخودی، زمان آباد و احمدآباد بیارجمند شاهرود در شرق استان سمنان بازدید داشت.
وی با بیان اینکه اجرای این طرح بدون شک موجب بالندگی و پویایی کلانتری و پاسگاههای انتظامی کشور شده است، افزود: کلانتریها به سبب جایگاه حساسی که در عرضه خدمات انتظامی پلیسی به شهروندان دارند، نقشی مهم در ارتقای رضایت عمومی از عملکرد فراجا ایفا میکنند.
جانشین فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به اینکه کلانتری و پاسگاهها در خط مقدم برخورد و مواجه حضوری با مردم هستند، ابراز کرد: تحول این حوزه در راستای ارتقای مهارت کارکنان، افزایش تجهیزات، اجرای برنامههای آموزشی و ساختار در حال پیگیری و اجرایی شدن است.
تاکید بر هوشمندسازی نظارتها
وی با تاکید برهوشمندسازی نظارتها و استفاده حداکثری از تجهیزات کنترل از راه دور، اظهار کرد: مسوول کردن فرماندهان در برابر عملکرد کارکنان، نهادینهسازی فرهنگ خودنظارتی، توجه به اصل آگاهسازی و ارشاد کارکنان، پرهیز از رفع تکلیفگرایی، اعتمادافزایی و ایجاد ضمانت اجرایی، باید از دستاوردهای بازدید و نظارتها باشد.
سردار رضایی هدف از برنامه تحول کلانتری و پاسگاهها را کاهش جرایم، افزایش رضایتمندی مردم و به موازات آن برقراری امنیت پایدار در جامعه دانست.
وی با اشاره به رصد هوایی و پایش کویر سمنان، گفت: با ابزار و تجهیزات هوشمند پلیس و نیز استفاده از نیروهای زبده، ماموریتهای حوزه کویر را باید به بهترین شکل ممکن به سرانجام رساند تا نظم و امنیت بر پهنه کویر استان تقویت شود.
پایش مستمر مناطق کویری
سردار رضایی با اشاره به اینکه در مناطق کویری تهدیدات خاصی متصور است، افزود: پایش و رصد کویری به صورت زمینی و در صورت امکان، هوایی و شبانهروزی به طور مستمر انجام شود.
جانشین فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران بیان کرد: هرچه امنیت در حوزه کویر استان افزایش پیدا کند، پیشرفتهای اقتصادی در حوزه اشتغال و سرمایهگذاری به رشد و شکوفایی دست پیدا خواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه مسوولیت برقراری امنیت در کویر با فراجا است، اظهار کرد: باید با استفاده از تمام ظرفیتها به ویژه هوشمندسازی و فناوریهای پایش جدید، نقش نظارتی و کنترلی خود را ایفا کنیم تا با هرگونه جرم مقابله شود.
به گزارش ایرنا، سردار رضایی همچنین در ایست و بازرسی شهید نوری دیداری با خانواده شهید «رمضانعلی نوری» داشت و از مادر بزرگوار شهید دلجویی کرد.
شهید رمضانعلی نوری متولد سال ۱۳۴۳ روستای دیزج شهرستان شاهرود بود و در حالی که در فرماندهی انتظامی خدمت میکرد، بیش از ۲۱ ماه در جبهه حضور داشت. وی در سال ۱۳۶۶ در عملیات نصر هشت بهعنوان مسوول عملیات گردان در استان سلیمانیه و در ارتفاعات ماووت عراق به شهادت رسید و در زادگاهش آرام گرفت.
نظر شما