به گزارش ایرنا، علیاکبر اسدی روز یکشنبه در نشست کارگروه کاهش آلودگی هوای اراک، افزود: افزایش سهمیه گاز برای نیروگاه حرارتی شازند باید در سطح ملی پیگیری شود.
وی بیان کرد: شرایط آلودگی اراک حساس است و باید در مازوت سوزی نگاه ویژه به این شهر داده باشد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی ادامه داد: انتظار است میزان مازوت سوزی در نیروگاه شازند کم یا به میزان هشت دهم درصد برسد.
اسدی اظهار کرد: مراحل هر پروژه زیست محیطی که در شعاع ۳۰ کیلومتری قرار دارد، باید بر اساس قانون باشد.
وی گفت: سیاست خرید اتوبوس برقی در شهر اراک، اقدام درست و ارزشمندی است که باید افزایش یابد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی افزود: آلومینیوم سازی هم واحدی آلاینده است اما نمیتوان آن را تعطیل کرد و باید به سمت پاکی و کاهش آلودگی هدایت شود.
اسدی اظهار کرد: شرکت آلومینیوم ادعا دارد که میخواهد بالاترین تکنولوژی روز دنیا را برای کاهش آلودگی در این واحد بکار بگیرد اما باید برای روش بهبود، تمام ضمانتنامههای حقوقی در نظر گرفته شود.
وی اظهار کرد: کمیتهای در اسرع وقت با حضور محیط زیست، ادارهکل صمت، دانشگاه علوم پزشکی اراک و دستگاه قضایی استان مرکزی در خصوص مسایل و مشکلات شرکت آلومینیوم و اصلاح پروانه بهرهبرداری و ظرفیت تولیدی این واحد تشکیل شود.
یک فعال زیست محیطی استان مرکزی گفت: پروژههای مخرب در این استان با سرعت پیش میرود اما به طرحهای اصلاحی هیچ نگاهی نمیشود.
حمید اخوان افزود: جای تاسف است که مسئولیت اجتماعی در استان مرکزی جایگاهی ندارد و به این منطقه تنها به چشم تولید پول نگاه میشود و جان مردم هیچ معنایی ندارد.
وی بیان کرد: نیروگاه شازند اشتباه ایجاد شده و با آلودگی زیاد حیات خود را میگذراند.
بخشی از سوخت نیروگاه حرارتی شازند از ۱۰ آبانماه جاری مازوت سوز شده و هماکنون ۳۰ مشعل آن روزانه یک میلیون و ۶۰۰ هزار لیتر مازوت سوز میسوزاند.
نظر شما