به گزارش ایرنا؛ معاون فنی و اجرایی این اداره کل شیلات استان کرمانشاه روز یکشنبه با تاکید بر انجام اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از بروز خسارات در ایام بارندگی اظهار کرد: در هنگام بارندگی به علت گل آلود شدن آب استخرها باید روند غذادهی به ماهیان متوقف و کیسه های خوراک ماهیان در انبار با رعایت تهویه مناسب، نگهداری شود.
ساسان شاه محمودی، نصب توری در کانال ها با هدف جلوگیری از ورود ضایعات به استخرها، تمیز کردن مسیر کانال اصلی و فرعی آبرسان به مزرعه، استفاده از گونی های پر از خاک درلبه دیواره استخرها و کانال های آبرسان جهت جلوگیری از سرریز شدن آب و برداشتن تخته های تنظیم آب خروجی را از دیگر اقداماتی عنوان کرد که آبزی پروران هنگام بارندگی باید مورد توجه قرار دهند.
وی ادامه داد: علاوه بر این می توان با فروش ماهیان پرواری با وزن مناسب و کم کردن تراکم ماهیان در حوضچه های پرورشی از میزان خسارت های احتمالی در هنگان بارندگی جلوگیری کرد.
شاه محمودی مدیریت مزرعه در هنگام سیل، خالی کردن حوضچه های نزدیک به حریم رودخانه و ارتباط با اداره شیلات و دامپزشکی شهرستان در صورت بروز تلفات ماهی را از دیگر اقدامات در این زمینه عنوان کرد.
معاون فنی و اجرایی اداره کل شیلات استان تاکید کرد: همچنین در استخرهای پرورش ماهیان گرمابی نیز باید قبل از شروع بارندگی از شیرابه آهک به میزان ۵۰ کیلوگرم جهت کاهش گل آلودگی آب در دور تا دور استخر پخش کرد.
به گزارش ایرنا، بارش باران که در پی ورود یک سامانه بارشی به استان کرمانشاه از روز جمعه هفته گذشته آغاز شده است موجب بارندگی های خوبی در بیشتر نقاط استان شده است.
بروز این شرایط باعث شد تا اداره کل هواشناسی استان همچنین برای جلوگیری از بروز خسارات احتمالی هشدار سطح نارنجی اعلام کند.
به گزارش ایرنا، استان کرمانشاه هم اکنون با دارا بودن ۴۶۰ واحد شیلاتی در قالب ۳۷۸ مزرعه سردابی سالانه ۱۳ هزار و ۷۰۰ تن و همچنین با داشتن ۸۰ واحد مزرعه گرمابی و تولید هفت هزار و ۶۰۰ تن و ۲ مزرعه تولید ماهیان خاویاری با تولید ۱۰ تن و نیز چهار مجتمع سردآبی و یک مجتمع گرمابی به همراه چهار واحد پرورش ماهی در قفس یکی از قطب های مهم تولید ماهی در بین استان های غیرساحلی کشور محسوب می شود.
این استان هم اینک رتبه دوم را در تولید ماهیان گرمابی در کشور در بین استان های غیرساحلی داراست.
نظر شما