به گزارش خبرنگار ایرنا، علی محمد نادرخانی روز سه شنبه در نشست مشترک نماینده مردم ابهر، خرمدره و سلطانیه با مدیرعامل، معاونین و مدیران شرکت آب و فاضلاب استان زنجان، افزود: این اقدامات شامل ۱۱ طرح آبرسانی شهری و روستایی با اعتباری افزون بر ۹۱ میلیارد ریال در شهرستان سلطانیه، هشت طرح آبرسانی با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال در شهرستان خرمدره و چندین طرح اضطراری و ویژه در شهرستان ابهر با اعتباری بالغ بر یک هزار و ۴۶۰ میلیارد ریال است.
وی اظهار داشت: با اجرای طرحهای آبرسانی در سلطانیه جمعیتی افزون بر ۲۰ هزار نفر، در خرمدره جمعیتی بیشتر از ۱۳ هزار نفر و در شهرستان ابهر بیش از ۱۳۰ هزار نفر از نعمت آب آشامیدنی سالم و پایدار برخوردار میشوند.
نادرخانی تصریح کرد: طرحهای آبرسانی به شهرهای ابهر و خرمدره همچنان در دست اجراست و تجهیز پنج حلقه چاه جدید در قالب این طرح تا پایان امسال انجام خواهد شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان با ارائه گزارش عملکرد از اقدامات شرکت آبفا برای اجرای طرح های آبرسانی روستایی، شهری و فاضلاب در شهرستانهای ابهر، خرمدره و سلطانیه، گفت: تکمیل طرح های نیمه تمام نیازمند تخصیص به موقع اعتبارات است که امیدواریم با پیگیری های صورت گرفته شاهد تامین اعتبارات مورد نیاز در این زمینه باشیم.
نماینده مردم ابهر،خرمدره و سلطانیه در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست با تاکید بر اهمیت آب در توسعه استان و وجود برخی مشکلات در زمینه تامین و توزیع آب شرب در حوزه ابهر، خرمدره و سلطانیه، افزود: از تمام ظرفیت های نمایندگی برای پیگیری و حل این مشکلات استفاده خواهد کرد.
منصور علیمردانی با ارائه گزارشی از کلیات بودجه سال ۱۴۰۴ و تصمیمات کمیسیون تلفیق و اعتبارات استان زنجان و شهرستان های ابهر، خرمدره و سلطانیه در سال ۱۴۰۳ از منابع مختلف، بر ضرورت توجه بیشتر و رفع نیازمندی و محرومیتهای این منطقه تاکید کرد.
وی ضمن ناکافی دانستن اعتبارات مصوب و تخصیص یافته سالهای گذشته بر ضرورت تلاش برای بهرهبرداری از طرح های نیمه تمام در منطقه تاکید کرد و گفت: این موضوع را از طریق کمیسیونهای تخصصی مجلس پیگیری خواهد کرد تا حد امکان اعتبارات عمرانی استان از منابع ملی و استانی افزایش یابد و مردم شهرستانهای ابهر، خرمدره و سلطانیه نیز از آن منتفع شوند.
در ادامه این جلسه، درخصوص وضعیت تامین آب، کاهش ذخایر سفره های آب زیرزمینی، وضعیت سدها، میزان بارندگی ها و روستاهای دارای تنش آبی شامل تنش های فصلی و دائمی و راه های برون رفت از این تنش ها بحث و بررسی شد.
همچنین توسعه شبکه آبرسانی در شهرک های جدید و ساز و کارهای لازم برای تامین آب در این شهرک ها با ایجاد زیرساخت های لازم از دیگر موارد مطروحه در این جلسه بود.
در استان زنجان جمعیتی افزون بر یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر در قالب ۲۱ شهر و ۶۳۱ روستا، تحت پوشش خدمات شرکت آب و فاضلاب قرار دارند.
نظر شما