به گزارش روز سهشنبه ایرنا از خبرگزاری برناما، انور ابراهیم در آیین افتتاحیه هفتمین نمایشگاه بینالمللی واردات چین (CIIE) اظهار داشت: این سیاست دقیقاً دلیل موافقت مالزی برای شرکت در بریکس است.
وی سخنرانی اخیر شی جین پینگ رئیس جمهوری چین در کنفرانس اخیر بریکس در کازان را دیدنی توصیف کرد و افزود: شی خواستار آن شد که با روحیه مشترک، علیه عوامل اختلافافکن اقدام شود و جامعه را با آیندهای مشترک بسازیم تا از صلح و امنیت جهانی حمایت کنیم و تجربه، تخصص و فناوریهای خود را با دنیا به اشتراک بگذاریم.
مالزی به عنوان «مهمان افتخاری» در هفتمین نمایشگاه بینالمللی واردات چین حضور دارد که از امروز تا ۱۰ نوامبر (۱۵ تا ۲۰ آبان) برگزار می شود.
نخستوزیر مالزی خطاب به لی چیانگ، همتای چینی خود گفت: پکن موفقیت شگرفی را به ثبت رساند و نه تنها نمونهای از حکمرانی و سیاستهای صحیح، بلکه مبتکر نگرش امیدوارکنندهای برای اطمینان از اینکه «تجارت، سرمایهگذاری و رونق اقتصادی» برای جامعه بینالمللی سودمند خواهد بود را به تصویر کشید.
انور اضافه کرد: البته این اظهارنظر ساده ای نیست، زیرا برخلاف اظهارات بسیاری از اقتصادهای قدرتمند جهان است و به همین دلیل فکر می کنم به بسیاری از همکارانم بپیوندم تا چین و پرچمداری این کشور را برای تغییر مسیر از رویه های تجاری بسیار مبهم، تحقیرآمیز و ناعادلانه ستایش کنم.
وی ضمن ستایش از نمایشگاه بینالمللی واردات چین اظهار داشت: این موقعیت فرصتی را نه تنها برای شرکت های چینی، بلکه شرکت های سراسر جهان، از جمله شرکت های کوچکتر و شرکت های متوسط، فراهم می کند تا ظرفیت و قابلیت های خود را به نمایش بگذارند و سرمایه گذاری های جدید را جذب کنند.
انور اضافه کرد: به همین دلیل همکاری چندفرهنگی با هدف تجارت آزاد و پایدار باید بهعنوان ابزاری برای پیشبرد توسعه جهانی بهطور عادلانه بهجای سلاحی برای سرکوب رقابت، ترویج مزیتهای ناعادلانه یا ایجاد تضاد مورد استفاده قرار گیرد.
انور با اشاره به ریاست مالزی بر اتحادیه کشورهای آسیای جنوب شرقی موسوم به آسهآن در سال آینده، گفت: هدف مالزی تقویت همکاری ها و چارچوبهای منطقه ای مبتنی بر قوانین فراگیر است. در این راستا، ما میخواهیم اصل آیندهنگر و مشترکی را که چین ترویج میکند را به طور متقابل در دستور کار قرار دهیم.
نخست وزیر مالزی گفت: آسه آن نیز به عنوان پنجمین اقتصاد بزرگ جهان، این پتانسیل را دارد که نیروی محرکه ای برای رشد اقتصادی-اجتماعی فراگیر باشد که راه را برای دوران بی سابقه ای از رفاه پایدار و مشترک هموار می کند.
وی اضافه کرد: ما همه تلاش خود را برای ترویج حکمرانی خوب و مبارزه با فساد و ریشهکن کردن آن، و همچنین اجرای برنامههای اصلاحات اجتماعی-اقتصادی و صنعتی، به کار خواهیم گرفت.
انور خطاب به لی چیانگ گفت: ما همچنان از موفقیت خارق العاده شما در مبارزه با فقر الهام می گیریم، که به وضوح نشان دهنده یک دستاورد بزرگ در مهندسی بازسازی اجتماعی است.
چین از سال ۲۰۰۹ به مدت ۱۵ سال متوالی بزرگترین شریک تجاری مالزی در جهان بوده است.
به گزارش ایرنا، «هفتمین نمایشگاه بینالمللی واردات چین» (CIIE) از امروز سه شنبه پنج نوامبر (۱۵ آبان) در مرکز همایشها و نمایشگاههای ملی چین در شانگهای آغاز به کار کرد.
این رویداد شرکت کنندگانی از ۱۵۲ کشور، منطقه و سازمان بینالمللی را به سوی خود جلب کرده و به یک رکورد جدید از لحاظ حضور ۲۹۷ شرکت متعلق به فهرست شرکتهای «فورچون جهانی ۵۰۰» دست یافته است. شرکتها و مقامات ایران نیز به عنوان یکی از مهمانان این رویداد در چین حاضر هستند.
نظر شما