محمد عتاب اهوازی روز سهشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: طرح قائم یا گذر باباحزقیل که از سال ۱۳۹۱ آغاز شده به دلایل مختلف اقتصادی و حقوقی تنها ۴۰ درصد پیشرفت داشته و در سالهای گذشته به حال خود رها شده بود.
وی افزود: پس از حل مشکلات حقوقی، این طرح از طریق فرآیند قانونی به سرمایهگذار دارای صلاحیت واگذار شده و قرار است طی ۳۶ ماه بازطراحی و تکمیل شود.
شهردار دزفول اظهارکرد: اجرای این طرح به روش مشارکت مدنی از طریق شرکت سرمایهگذاری که از بین پیشنهادات چند شرکت بزرگ مورد ارزیابی کیفی و اعتبارسنجی قرار گرفته در حال انجام تشریفات واگذاری مشارکتی است.
عتاب اهوازی از طرح قائم به عنوان یکی از سرمایههای بزرگ شهر و شهرداری یاد کرد که متاسفانه تبدیل به یک آسیب شده و شهرداری را متحمل هزینههای گزافی کرده بود.
وی اظهار امیدواری کرد با شروع به کار طرح، تکمیل و تقسیم سهم سرمایه گذار و شهرداری ضمن آورده ارزشمند و قابل توجه برای شهرداری، موجب اشتغال و رونق قابل توجهی در دزفول شود.
به گزارش ایرنا عملیات اجرایی طرح قائم از سال ۱۳۹۰ با اعتباری افزون بر ۴۰۰ میلیارد ریال با هدف توانمندسازی بافت قدیم دزفول با اخذ تسهیلات از بانک شهر آغاز شد.
در این طرح سایتهای اداری، درمانی، آموزشی، فرهنگی و رفاهی پیش بینی شده، روند اجرای این طرح بزرگ با کندی پیش رفت و پس از آن با توقف کامل و نیمه کاره ماندن با چالش بدهی بانکی مواجه شد.
سررسید پرداخت اقساط تسهیلات بانک شهر و تأخیر در بازپرداخت این تسهیلات موجب شده تا بدهی شهرداری دزفول به بانک شهر برای طرح قائم روزانه در حال افزایش باشد به طوری که بدهی شهرداری دزفول به بانک شهر در طرح قائم روزانه یک میلیارد و ۸۵۰ میلیون ریال افزوده میشود.
نظر شما