داریوش فرمانی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا گفت: امسال شاهد افزایش ۵۰ درصدی فروش بودیم ضمن اینکه استان های شرکت کننده در نمایشگاه نیز رشدی ۷۵ درصدی داشتهاند.
به گفته وی در نمایشگاه امسال ۳۰ استان در ۲۲۰ غرفه حضور داشتند.
مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان کرمانشاه در ادامه گفت: در استان کرمانشاه با بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت بیش از ۲۵ هزار هنرمند و صنعتگر صنایعدستی در ۷۵ رشته فعالیت میکنند.
فرمانی تصریح کرد: همچنین چهار شهر و روستای ملی صنایعدستی در استان کرمانشاه وجود دارد. هرسین به عنوان شهر گلیم و نودشه در پاوه به عنوان شهر ملی گیوه بافی، دالاهو به عنوان شهر ملی ساخت تنبور و روستای فش کنگاور به عنوان روستای ملی ساخت سازهای سنتی به ثبت ملی رسیدهاند.
چهاردهمین نمایشگاه سراسری صنایع دستی به میزبانی کرمانشاه از تاریخ هفت تا ۱۱ آبان ماه در حالی برگزار شد که نمایشگاه امسال یک غرفه متفاوت داشت و آن هم حضور صندوق کارآفرینی امید برای پرداخت تسهیلات ۲۰ میلیون تومانی خرید محصولات نمایشگاه بود.
صندوق کارآفرینی امید برای اولین بار با پرداخت تسهیلات ۲۰ میلیون تومانی برای ۷۰ نفر در نمایشگاه صنایع دستی کرمانشاه حرکت جدیدی برای رونق این نمایشگاه ایجاد کرد.
به گفته «محمدطاهر عظیمیفشی» مدیر صندوق کارآفرینی امید استان کرمانشاه طی تفاهمنامه با وزارت میراث فرهنگی پرداخت تسهیلات ۲۰ میلیون تومانی با سود ۱۲ درصد و بازپرداخت یک ساله در نمایشگاه های صنایع دستی کل کشور شروع شده و این اولین بار است که این نوع تسهیلات در کرمانشاه پرداخت میشود.
وی استقبال مردم از این طرح را خیلی خوب توصیف کرد و گفت: ایجاد پرونده تسهیلات برای هر نفر به طور متوسط ۲ ساعت زمان می برد و در مدت نمایشگاه حدود ۷۰ نفر موفق به دریافت تسهیلات شدند.
آنچنان که عظیمیفشی توضیح داد: در پرداخت این تسهیلات حساب مجازی افراد متقاضی شارژ می شد و از این تسهیلات فقط می توانستند در خرید محصولات نمایشگاه استفاده کنند.
مدیر صندوق کارآفرینی امید کرمانشاه پرداخت این تسهیلات را محرک خوبی برای رونق نمایشگاه های صنایع دستی دانست و گفت: خود غرفه داران نیز کاملا از این طرح راضی بودند.
نظر شما