از حذف مدیران ناکارآمد تا مشکلات تامین اعتبار پروژه راه آهن لرستان

خرم آباد - ایرنا - سید سعید شاهرخی ۲۹ مهر امسال به عنوان نوزدهمین استاندار لرستان منصوب شد و امروز در نخستین جلسه ستاد تسهیل از حذف مدیران معمولی گرفته تا کارگروه تعیین تکلیف صنایع و پیگیری برای پیچ و خم های سخت اعتباری راه آهن، به خبرنگاران پاسخ داد.

به گزارش ایرنا؛ شاهرخی دومین استاندار بومی لرستان است و با توجه به سوابق مدیریتی مختلفی که در این استان و دیگر استان ها داشته، با فضای عمرانی، سیاسی، کارشناسی و حتی جو مدیریتی لرستان به خوبی آشناست.

صنایع لرستان را بلاتکلیف نمی گذاریم

نخستین سوال خبرنگاران در خصوص احیای کارخانه پارسیلون و ساخت واحد لاستیک سازی خرم آباد بود که شاهرخی در پاسخ گفت: صنایع را بلاتکلیف نمی گذاریم و به همین دلیل کارگروه تشکیل دادیم تا مسایل را دقیق بررسی و اقدامات بهتری انجام شود.

وی افزود: اگر پارسیلون می خواهد؛ فعالیت کند؛ باید به شکل جدید باشد؛ چون دستگاه ها و تولیدات آن در بازار طرفداری ندارد؛ بنابراین باید نوسازی و صنعت جدید را در حوزه نساجی یا هر صنعت دیگری جایگزین کنیم.

استاندار لرستان به زیرساخت های خوب استان هم اشاره کرد و در خصوص مصوبه منطقه ویژه اقتصادی پارسیلون هم اظهار داشت: باید ببینیم بهترین تصمیم برای استفاده از ظرفیت آن فضا تحت عنوان پارسیلون چیست تا در نهایت به تصمیم برسیم؛ چراکه دستگاه های نخ ریسی ۴۰ سال قبل کاربرد ندارد و باید با تکنولوژی جدید آشتی کنیم.

شاهرخی ادامه داد: از مدیران استان خواسته شده لیست واحدهای نیازمند تعیین تکلیف و حمایت را احصا کنند و در این راستا روز گذشته در تهران جلسه ای برای لاستیک سازی برگزار شد و در حال پیگیری برای تعیین تکلیف است.

از حذف مدیران ناکارآمد تا مشکلات تامین اعتبار پروژه راه آهن لرستان

۱۱۴ سال برای راه آهن توجیه ندارد

استاندار لرستان در خصوص وضعیت راه اهن نیز گفت: این طرح یکی از مطالبات مردم و مسوولان بشمار می رود و باید تسریع شود؛ اما متاسفانه با محدودیت منابع مالی مواجه بوده است.

شاهرخی ادامه داد: هماهنگ شده است هفته آینده در تهران متولیان امر را ببینیم تا برای تامین منابع و جذب اعتبارات لازم تلاش کنیم؛ چراکه توسعه زیرساخت های ارتباطی برای رونق لرستان ضروری است.

وی گفت: طرح احداث راه آهن هم اکنون راکد نیست؛ منتها با اعتبار قطره چکانی به جایی نمی رسیم و باید به دنبال منابع مالی قوی باشیم؛ اما هر سال رقم کوچکی تزریق می شود.

استاندار لرستان تصریح کرد: نمی شود سالی یک کیلومتر از این طرح اجرا شود در این صورت اتمام طرح ۱۱۴ سال طول می کشد؛ پس اینگونه کار کردن اصلا توجیهی ندارد و با توجه به محدودیت منابع در کشور باید با کمک نمایندگان در جذب منابع بیشتر اقدام کنیم.

شاهرخی در خصوص تهاتر نفت برای تامین منابع مالی این طرح افزود: ۱۰ استان برای تهاتر نفت تلاش می کنند و باتوجه به اینکه عوامل موثر در فروش نفت در اختیار استان و حتی دولت هم نیست؛ متاثر از شرایط جهانی و منطقه ای است؛ باید تلاش کنیم.

با مدیران معمولی و ناکارآمد به هدف نمی رسیم

استاندار لرستان در خصوص تغییرات مدیریتی در سطح استان نیز گفت: این مهم را سنجیده و دقیق کارشناسی و حتما همکارانی انتخاب می کنیم که علاوه بر توانایی و تخصص در حوزه کاری، ریسک پذیر باشند.

شاهرخی بیان کرد: هدف ما حرکت جهشی است که با آدم های معمولی و کم انگیزه به این هدف نمی رسیم؛ اما منتظر تغییرات مدیریتی باشید.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha