۱۵ آبان ۱۴۰۳، ۱۳:۱۱
کد خبرنگار: 2743
کد خبر: 85650422
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

رشد هشت درصدی پذیرش دانشجو در دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان

خرم آباد- ایرنا- رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان مهرماه امسال رشد هشت درصدی پذیرش دانشجو نسبت به بازه مذکور را در سال گذشته داشته است.

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ محمدرضا جعفری روز سه شنبه در آیین جشن نودانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی مرکز خرم آباد اظهار کرد: تمامی متقاضیانی که دانشگاه جامع علمی کاربردی را در سطح ۱۷ مرکز انتخاب کرده بودند؛ سه هزار و ۶۳۵ نفر بودند که از این مجموع سه هزار و ۲۷۴ نفر تا به امروز انتخاب واحد کرده اند؛ همچنین امسال نرخ تبدیل پذیرش دانشجو در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان به بالای ۹۰ درصد رسیده که نسبت به سال گذشته رشد هشت درصدی داشته است.

وی یادآور شد: مهرماه امسال بیشترین پذیرش دانشجو را در پنج پذیرش اخیر دانشگاه داشته ایم؛ همچنین ۱۰۰ کد رشته محل فاقد متقاضی و بازار کار از ۱۷ مرکز دانشگاه جامع علمی کاربردی استان حذف شده است.

رییس دانشگاه جامع علمی کابردی لرستان با اشاره به ارائه کد رشته محل های جدید متناسب با نیاز بازار کار افزود: در این راستا سه مرکز جدید با ۱۲ کد رشته محل در استان ایجاد و با پیاده سازی سند آمایش و حذف کد رشته محل های فاقد متقاضی و تعریف درس های جدید و متناسب با بازار کار و مشاغل نوظهور نگاهی متفاوت در جامعه به آموزش های مهارتی شکل گرفته است.

جعفری با بیان اینکه در برنامه هفتم توسعه ۴۰ درصد آموزش عالی باید به سمت آموزش های مهارتی باشد؛ یادآور شد: همچنین برای رسیدن به آموزش های کیفی سیستم نظارت هوشمند در تمامی مراکز آموزشی استان ایجاد شده است.

به گفته وی دانشگاه علمی کاربردی تلاش کرده طلایه دار حرکت عظیمی در سطح کشور باشد و با رسالت تربیت نیروی ماهر و متخصص و کارآفرین با درک اهمیت کار و مهارت آموزی در نظام آموزشی کشور کار خود را دنبال می کند.

رییس دانشگاه جامع علمی کابردی لرستان اضافه کرد: این دانشگاه ماموریت دارد؛ علم را به عمل و تئوری را به کاربرد تبدیل و بیکاری را در سطح کشور کاهش و افزایش اشتغال را دنبال کند و تلاش دارد ذهنیت کارآفرینی را در دانشجویان ایجاد و آنان را در مسیر اشتغال هدایت نماید.

جعفری با اشاره تغییرات چشمگیر جمعیت و نیروی کار و اطلس مشاغل کشور اضافه کرد: مشاغل سال به سال تغییر می یابند و باید برنامه ریزی به سمت ارائه آموزش های شغلی مبتنی بر آمایش سرزمینی انجام گیرد که با بهره مندی از ظرفیت بخش خصوصی و بدون تحمیل بار اضافی بر دوش دولت این مهم در دانشگاه جامع علمی کاربردی دنبال شده است.

به گفته وی تعداد دانشجویان این دانشگاه طی ۲ سال اخیر ۲.۵ برابر افزایش یافته و به هشت هزار و ۳۱ نفر رسیده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha