آخرین پیگیری امروز سه شنبه خبرنگار ایرنا از مبادی مختلف حاکیست سرگردانی دهها راننده کامیون مستقر در مرز سومار واقع در غرب استان کرمانشاه از اواخر هفته گذشته تاکنون در حالی اتفاق افتاده است که این مرز رسمی فاقد زیرساخت و امکانات کافی حتی در حد سرویس بهداشتی است.
رانندگان ترانزیتی از آنچه که رسیدگی نشدن به درخواستهای اداری و اولیه خود و تشریفات زائد اداری در مرز سومار می نامند؛ نیز گلایه دارند و میگویند: اکنون حدود هزار دستگاه خودرو سنگین در مرز سومار متوقف و رانندگان آنها سرگردان هستند.
در حالیکه مدیرکل گمرک کرمانشاه وضعیت پیش آمده در مرز سومار را ناشی از بارندگی شدید چند روز اخیر و قطعی برق و اینترنت عنوان می کند؛ رانندگان میگویند تمام سطح پایانه مرزی خشک و جریان برق نیز برقرار است.
علی اصغر عباس زاده مدیرکل گمرک کرمانشاه همکاری نکردن طرف عراقی برای تخلیه بارهای سنگین کامیون های ایرانی را نیز دیگر مشکل اصلی در مرز سومار عنوان کرد و گفت: در حال رایزنی با مسوولان ذیربط در کشور همسایه برای حل این مشکل هستیم.
وی در خصوص فقدان امکانات کافی نظیر فروشگاه آذوقه و خواربار، سرویس بهداشتی و دیگر نیازهای رانندگان سرگردان گفت: رسیدگی به این موضوع مطابق قوانین و مقررات بر عهده سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای است و به گمرک ارتباطی ندارد.
اما شهرام کهریزی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای کرمانشاه با رد سخنان مدیرکل گمرک استان گفت: راهداری حتی یک ریال از مرز سومار درآمد ندارد و ارگان هایی مانند گمرک که در آنجا درآمد دارند؛ باید به این وضعیت رسیدگی کنند.
فرماندار گیلانغرب که مرز سومار در حوزه ماموریت او تعریف شده است نیز به خبرنگار ایرنا گفت: پیگیر حل مشکل پیش آمده هستیم.
علیرضا نظری افزود: روزانه بیش از ۴۰۰ کامیون و خودرو سنگین حامل کالاهای مختلف از مرز سومار وارد عراق میشود که اکنون جریان آن مختل است.
خبرنگار ایرنا که به صورت میدانی همچنان پیگیر موضوع پیش آمده است متعاقبا از وضعیت مرز سومار گزارشهای مصور خبری و تصویری منتشر خواهد کرد.
نظر شما