امین سلیمان روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: درمانگاه فرهنگیان استان در یک دهه گذشته غیر فعال شد که با تامین این میزان اعتبار این درمانگاه تعمیر و تجهیز خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه برخی تجهیزات این درمانگاه فرسوده شده است گفت: برای راهاندازی این درمانگاه در مرحله نخست به تجهیزات مختلف برای ارائه خدمات دندانپزشکی،آزمایش، پزشک متخخصص نیاز است.
به گفته سلیمان، هماکنون بیش از ۱۵ هزار فرهنگی در مدارس استان مشغول فعالیت هستند و با راهاندازی این درمانگاه علاوه بر ارائه خدمات درمانی تخصصی به فرهنگیان شاغل به فرهنگیان بازنشسته نیز در این درمانگاه خدمات رسانی انجام خواهد شد.
معاون پژوهشی، برنامهریزی و توسعه منابع اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری افزود: راهاندازی مجدد این درمانگاه و تجهیز درمانگاه به بخشهای مختلف از جمله سونوگرافی و آزمایشگاههای درمانی در زمینههای مختلف پزشکی از مهمترین مطالبات فرهنگیان استان است تا بتوان با راهاندازی مجدد این درمانگاه خدمات درمانی بیشتری به جامعه هدف ارائه داده شود.
سلیمان اظهار داشت: در سفر اخیر مدیر کل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش به استان چهارمحال و بختیاری با راهاندازی مجدد این درمانگاه موافقت و مقرر شد اعتبار لازم برای راهاندازی تجهیز این درمانگاه تامین شود.
معاون پژوهش، برنامه ریزی و توسعه منابع اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری در ادامه با اشاره به اینکه طرح مسکن ملی فرهنگیان دارای ۵۲۴ واحد در محله منظریه در حال ساخت است گفت پیشرفت فیزیکی این طرح تنها ۲۰ درصد است که این امر باعث نگرانی و ناراحتی فرهنگیان استان شده است.
به گفته وی، برای احداث این واحدهای مسکونی در ۲۶ آبانماه سال ۱۴۰۱ زمین واگذار شده و فرهنگیان و بانک مسکن نزدیک ۳۹ درصد هزینه تفاهمنامه را به شرکت پرداخت کردند، اجرای طرح مسکن ملی فرهنیان استان تنها ۲۰ درصد پیشرفقت فیزیکی دارد.
به گزارش ایرنا، هماکنون ۱۵ هزار فرهنگی در استان چهارمحال و بختیاری مشغول ارائه آموزش به ۲۰۸ هزار دانشآموز در مناطق مختلف هستند.
نظر شما