سرهنگ حمید عرب لاریمی روز پنجشنبه درگفت و گو با ایرنا، افزود: در هفت ماهه سال ۱۴۰۲، ۷۰ نفر برثر تصادفات داخل شهری فوت کردند که در هفت ماه سال جاری به ۴۸ نفر کاهش یافت.
وی افزود: یکی از مهمترین علل بروز حوادث رانندگی، بیتوجهی رانندگان به جلو میباشد که سهمی ۳۹ درصدی از کل تصادفات شهری قم را به خود اختصاص دادهاست.
به گفته عرب لاریمی ، استفاده از تلفن همراه در حین رانندگی، اصلیترین عامل این حواسپرتیها بوده و گاهی باعث وقوع تصادفات شدید و بعضاً منجر به فوت میشود. سایر عوامل نیز شامل نگاه به تابلوهای تبلیغاتی، ویترین مغازهها و صحبت با سرنشینان خودرو است که سبب بی توجه رانندگان به جلو میشود.
وی به زمانبندی وقوع بیشترین تصادفات اشاره کرد و گفت: ساعات بین ۱۲ تا ۱۶ و همچنین روزهای تعطیل، پرحادثهترین زمانها برای تصادفات رانندگی هستند و دلیل این موضوع، ترافیک کمتر برخی از معابر و افزایش سرعت رانندگان و عدم رعایت سرعت مطمئنه است.
وی در ادامه با اشاره به افزایش ۴۵ درصدی تصادفات عابران پیاده نسبت به سال گذشته اعلام کرد: بخش قابل توجهی از این حوادث به دلیل عدم ایمنسازی برخی از معابر، عدم جداسازی سهم عابرین پیاده از خودروها و عدم نصب پلهای عابر پیاده مکانیزه (پلهبرقی) ، است.
عرب لاریمی در پایان ضمن توصیه به خانوادهها جهت ارائه آموزشهای لازم در زمینه ایمنی عبور و مرور به دانشآموزان، بهویژه در سطوح ابتدایی تاکید کرد: کودکان به عنوان عابران پیاده کمسن و سال نیازمند یادگیری اصول ایمنی و نکاتی هستند که آموزش به موقع و صحیح میتواند از بروز حادثه برای فرزندانمان در مسیر خانه تا مدرسه و بالعکس جلوگیری کند.
نظر شما