۱۷ آبان ۱۴۰۳، ۷:۲۱
کد خبرنگار: 2743
کد خبر: 85651305
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

جریمه ۲ هزار و ۸۰ میلیارد ریالی قاچاقچیان در لرستان

خرم آباد - ایرنا - مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان گفت: قاچاقچیان کالا و خدمات، ارز و پرونده های ویژه بهداشت، دارو و درمان امسال بیش از ۲ هزار و ۸۰ میلیارد ریال در استان جریمه شدند.

علیرضا لطفی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: طی این مدت هفت هزار و ۲۱۰ پرونده به شعب تعزیرات حکومتی استان وارد که با احتساب پرونده های مانده از قبل، هفت هزار و ۱۷۵ پرونده مختومه شده و ۶۶ پرونده باقی مانده است.

وی اضافه کرد: طی ۶ ماهه نخست امسال پنج هزار و ۹۹۶ پرونده در بخش کالا و خدمات به شعب تعزیرات حکومتی استان وارد، پنج هزار و ۹۸۱ پرونده با محکومیت بیش از ۵۹۶ میلیارد ریال مختومه و با احتساب پرونده های مانده از قبل، ۱۸ پرونده باقی مانده است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان با اشاره به کاهش ۲ درصدی پرونده های وارده نسبت به سال گذشته افزود: همین بازه زمانی طی سال گذشته ۶ هزار و ۱۷۰ پرونده به شعب تعزیرات حکومتی لرستان وارد و ۶ هزار و ۱۵۱ پرونده مختومه شده بود.

لطفی با اشاره به پرونده های مربوط به قاچاق کالا و ارز عنوان کرد: در این رابطه یک هزار و ۱۴۲ پرونده وارد و با احتساب ۳۸ پرونده قبلی، تعداد یک هزار و ۱۲۴ پرونده با محکومیت ریالی یک هزار و ۴۷۷ میلیارد و ۹۷۱ میلیون ریال مختومه و ۴۶ پرونده هنوز تعیین تکلیف نشده است.

زیرمیزی، چالش جدی در حوزه بهداشت و درمان

وی با اشاره به کاهش هشت درصدی پرونده های مربوط به قاچاق کالا و ارز در مقایسه با عملکرد سال گذشته بیان کرد: نیمه نخست پارسال یک هزار و ۲۴۱ پرونده وارد و یک هزار و ۱۴۰ پرونده مختومه شد همچنین ۱۱۱ پرونده با موارد مانده از سال های قبل باقی ماند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان در خصوص پرونده های ویژه بهداشت، دارو و درمان گفت: امسال ۷۲ پرونده در این خصوص به شعب تعزیرات حکومتی استان وارد، ۷۰ پرونده با محکومیت ۶ میلیارد و ۲۳۴ میلیون ریال مختومه و حکم ۲ پرونده هنوز صادر نشده است.

لطفی با اشاره به کاهش ۱۷۵ درصدی پرونده های وارده ویژه بهداشت، دارو و درمان نسبت به سال قبل عنوان کرد: در بازه زمانی ۶ ماهه نخست سال گذشته ۱۹۸ پرونده به شعب وارد و تمامی آنها مختومه شدند.

وی یکی از مهمترین مشکلات موجود در بخش بهداشت و درمان را پرونده های مربوط به زیرمیزی پزشکان عنوان کرد و اضافه کرد: متاسفانه وقتی از شاکیان مربوطه خواسته می شود که جهت رسیدگی قانونی، شکایت کنند، با این اظهار که روند درمان نزد پزشک مربوطه با مشکل مواجه می شود از تشکیل پرونده امتناع می کنند.

جریمه ۲ هزار و ۸۰ میلیارد ریالی قاچاقچیان در لرستان

وصول بیش از ۴۷۹ میلیارد ریال در شعب اجرای احکام

مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان همچنین در خصوص عملکرد شعب اجرای احکام این اداره کل اظهار کرد: امسال پنج هزار و ۱۲۹ پرونده به شعب استان وارد شده که پنج هزار و سه پرونده با محکومیت ۴۷۹ میلیارد و ۵۶۳ میلیون ریال مختومه شده و ۲۲۷ پرونده باقی مانده است.

لطفی ادامه داد: در حوزه کالا و خدمات ۶ ماهه نخست امسال چهار هزار و ۵۷۳ پرونده به شعب اجرای احکام وارد و با احتساب سه پرونده مانده قبلی، چهار هزار و ۵۲۴ پرونده با وصولی ۵۷ میلیارد و ۴۷۲ میلیون ریال مختومه شد در حالیکه برای چهار هزار و ۲۴۹ پرونده مختومه در مدت مشابه سال قبل، ۲۴۷ میلیارد و ۶۳۲ میلیون ریال وصول شد.

وی گفت: در زمینه قاچاق کالا و ارز ۵۰۶ پرونده به شعب اجرای احکام استان وارد و با احتساب ۹۸ پرونده قبلی تعداد ۴۳۵ پرونده با وصولی ۴۱۹ میلیارد و ۷۷۵ میلیون ریال مختومه شد و هم اکنون ۱۶۹ پرونده در این حوزه در دست بررسی می باشد.

لطفی با اشاره به کاهش ۳۰ درصدی پرونده های وارده حوزه کالا و ارز نسبت به پارسال بیان کرد: سال گذشته ۶۰۶ میلیارد و ۴۸۶میلیون ریال جریمه قاچاقچیان در این خصوص وصول شده است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان در خصوص پرونده های ویژه بهداشت، دارو و درمان نیز تصریح کرد: ۶ ماهه نخست امسال ۵۰ پرونده به شعب اجرای احکام وارد و ۴۴ پرونده از این مجموع با وصولی ۲ میلیارد و ۳۱۴میلیون ریال مختومه شد.

جریمه ۲۶۵ میلیون و ۶۰۰ هزار ریالی رستوران و سلف سرویس های بین راهی

مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان گفت: امسال ۳۷ رستوران و سلف سرویس بین راهی به علت تخلفات بهداشتی از ابتدای امسال تاکنون در استان جریمه شده اند.

لطفی افزود: این واحدها در پی انجام گشت مشترک از سطح رستوران و سلف سرویس های بین راهی شناسایی و مبلغ ۲۶۵ میلیون و ۶۰۰ هزار ریال جریمه شدند.

وی با بیان اینکه برخی واحدهای متخلف تا زمان رفع نواقص، با نظارت بهداشت و دامپزشکی پلمب شده اند افزود: ۸۶ تیم گشت از ۱۸۶ واحد رستوران و سلف سرویس بین راهی بازدید داشته اند که ۸۵ واحد از آنها دارای تخلف بودند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان با اشاره به ثبت شکایات مردمی در سامانه ۱۳۵ تاکید کرد: این شکایات به صورت اینترنتی در مرکز تهران ثبت و موارد مربوط به هر استان به تفکیک برای آنها ارسال می شود و نسبت به سایر شکایات در اولویت رسیدگی قرار دارند.

لطفی یادآور شد: مردم می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف از رستوران ها، تالار و سلف سرویس های بین راهی شکایات خود را از طریق سامانه برخط ۱۳۵ ثبت کنند تا در اسرع وقت رسیدگی شود.

انجام چهار هزار و ۴۴۰ بازرسی از انبارهای لرستان

وی با اشاره به فعالیت ۵۴۰ تیم گشت بازرسی از انبار، کارخانه و کارگاه های سطح استان تصریح کرد: نیمه نخست امسال چهار هزار و ۴۴۰ بازرسی در این راستا صورت گرفت و یکهزار و ۷۹۱ واحد دارای تخلف شناسایی شد.

وی ادامه داد: با احتساب اینکه برخی واحدها دارای چند تخلف بوده و بیش از یک پرونده داشته اند، در مجموع ۲ هزار و ۳۶۹ پرونده تعزیراتی به ارزش ۳۵ میلیارد و ۷۵۲ میلیون ریال در این خصوص تشکیل شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha