به گزارش ایرنا، علیرضا حسینی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: مشاغل سخت و زیانآور از ریل اصلی خارج شده و نیاز است اصلاحات لازم در این خصوص صورت گیرد.
وی بیان کرد: درج عناوین شغلی درست از ابتدای سال ۹۵ برای تمام کارفرمایان اجباری شده است.
مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی ادامه داد: قانون مشاغل سخت و زیانآور باید برای افرادی که به واقع مشمول این طرح هستند اجرا شود اما متاسفانه سو استفادههای زیادی از این قانون میشود که باید جلوی آن گرفته شود.
حسینی اظهار کرد: ۷۶ هزار و ۲۴۱ بازنشسته در استان مرکزی وجود دارد که ۴۲ هزار و ۹۴۴ نفر از آنها معادل ۵۷ درصد، بازنشسته عادی و ۳۳ هزار و ۲۴۷ بازنشسته معادل ۴۳ درصد در گروه مشاغل سخت و زیانآور است.
وی گفت: ماهانه ۱۳ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال مستمری توسط تامین اجتماعی در استان مرکزی پرداخت میشود.
مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی اضافه کرد: در راستای اصلاح قانون مشاغل سخت و زیانآور انتظار است نمایندگان مجلس بازبینی ویژه نسبت به این قانون داشته باشند.
حسینی تاکید کرد: درجهبندی مشاغل سخت و زیانآور بر اساس میزان سختی از دیگر ضروریات است و همچنین انتظار است که کارفرمایان ماده ۳ آیین نامه مشاغل سخت و زیان آور (رفع عوامل آلاینده و سمی در محیطهای کاری است) را به شکل صحیح و کامل اجرا کنند.
وی گفت: ادارهکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی هم باید اهتمام ویژه بر اجرای صحیح و دقیق آییننامه مشاغل سخت و زیان آور و صدور آرای ماخوذه داشته باشد تا هم حق کارگر و هم حق کارفرما رعایت شود.
۳۳ هزار و ۲۴۷ نفر بازنشسته مشاغل سخت و زیانآور در استان مرکزی وجود دارد.
نظر شما