مختار اسفندیاری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: توزیع نهادهها با هدف بهبود و افزایش محصولات دامی و ارتقای کیفیت تولیدات انجام می شود.
وی با اشاره به برخی چالشها در تامین نهادههای دامی در سالهای گذشته ادامه داد: امسال در تامین این نیاز ضروری بخش کشاورزی و عشایری مشکلی نداشتیم.
مدیرکل امور عشایر اصفهان با بیان اینکه بالغ بر ۳۰ درصد گوشت قرمز در استان توسط این قشر پرتلاش تولید میشود، تصریح کرد: بر همین مبنا، تامین و توزیع نهادههای دامی جزو فعالیتهای اساسی ما به شمار میرود.
اسفندیاری گفت: همچنین پنج هزار تن آرد بین عشایر این استان از ابتدای سال جاری تاکنون توزیع شده است.
وی اظهار داشت: حدود ۳۰ میلیون واحد دامی در کشور متعلق به عشایر است و این میزان در استان اصفهان بالغ بر ٢.۵ میلیون واحد دامی برآورد میشود.
به گزارش ایرنا، جمعیت عشایر استان اصفهان بالغ بر ۶۰ هزار نفر برآورد می شود، عشایر ایل بختیاری با آغاز فصل گرم سال از خوزستان به شهرستانهای فریدونشهر، چادگان و فریدن در غرب اصفهان کوچ میکنند و عشایر ایل قشقایی از بوشهر، فارس و کهگیلویه و بویراحمد رهسپار شهرستانهای سمیرم، دهاقان و شهرضا در جنوب استان میشوند، همچنین عشایر عرب جرقویه در شرق اصفهان سکونت دارند.
نظر شما