۱۷ آبان ۱۴۰۳، ۱۰:۳۰
کد خبرنگار: 1197
کد خبر: 85652263
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

کارگردان: جشنواره بین المللی تئاتر همدان باید آسیب شناسی شود

همدان - ایرنا- کارگردان تئاتر حاضر در بیست و نهمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان گفت: جشنواره باید در قالب کارگروهی حرفه ای آسیب شناسی بشود تا نقاط ضعف آن برطرف و نقاط قوت آن تقویت شود.

معصومه زیوری حسینی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اگر آسیب شناسی جشنواره دقیق باشد، می توان به پویایی بهتر آن از لحاظ نرم افزاری و سخت افزاری امیدوار بود.
وی ادامه داد:

کارگردان تئاتر تاکید کرد: برخی آثار راه یافته به این جشنواره از لحاظ نمایش دچار مشکل بودند و برخی اجراها از لحاظ متن و شیوه کاری به سن کودک مربوط نمی شدند اما در رده سنی کودک قرار گرفته بودند که این موارد باید در جشنواره های بعدی مورد توجه قرار بگیرد.

حسینی همچنین با اشاره به اینکه برخی نمایش ها تولید روز نبود، اضافه کرد: بعضی آثار خارجی انتخاب شده نیز از کیفیت لازم برخوردار نبود چرا که کارهایی که انتخاب می شود باید در شان یک جشنواره بین المللی باشد.

وی اظهار کرد: در کنار نقاط ضعف، فرهنگ سازی برای افزایش مخاطبان تئاتر و دیده شدن کار هنرمندان این عرصه را باید از نقاط قوت جشنواره نام برد.

کارگردان: جشنواره بین المللی تئاتر همدان باید آسیب شناسی شود

خانواده ها برای دیدن اجراها برنامه داشتند

این کارگردان تئاتر کودک و نوجوان گفت: برگزاری جشنواره باعث شده که مردم با تئاتر عجین شوند و برای دیدن نمایش ها پیگیر شوند و سالن ها هر روز مملو از جمعیت شود و نکته جالب اینکه خانواده ها برنامه نمایش ها را داشتند و از روی آن به سالن های مختلف می رفتند.

حسینی با تاکید بر اینکه هنرمندان تئاتر به پشتیبانی جدی مسوولان نیازمند هستند، گفت: اگرچه حرفه تئاتر شغل محسوب نشده و شامل دستمزد و بازنشستگی نمی شود اما انتظارم از مسوولان این است که حامی تئاتر باشند.

وی تصریح کرد: مسوولان پای درد دل تئاتری ها بنشینند، کیفیت سالن ها بیشتر، تبلیغات گسترده شود و تبلیغات فقط در زمان جشنواره نباشد و موجب آسودگی فکر هنرمند شوند.

حسینی با بیان اینکه رسانه ها در طول سال نیز باید به هنرمندان تئاتر نیز توجه کنند،باید کانال ویژه ای برای اطلاع رسانی عموم در زمینه تئاتر راه اندازی شود.

به گزارش ایرنا، بیست و نهمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان، جمعه یازدهم آبان ماه با مراسم افتتاحیه در مجموعه ورزشی امام علی (ع) آغاز به کار کرد و امروز با برگزاری آیین اختتامیه به کار خود پایان داد.

«تحقق مشارکت اجتماعی کودکان و نوجوانان»، «ارتقای سطح فرهنگ عمومی»، «تقویت بنیان های اصیل خانواده و رتباط نسل ها»، «آموزش شهروندی و افزایش مسئولیت پذیری با ایجاد زمینه مشارکت فعال کودکان و نوجوان ایران زمین در تولید آثارنمایشی» به عنوان بخشی از حقوق قشر پویا و اثر گذار جامعه بخش دیگری از اهداف ستاد برگزاری بیست و نهمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha